Rea!

Onlinekurs: Valpkurs för fågelhundar – med återkoppling

, , , , ,
(2 kundrecensioner)

Original price was: 2200 kr.Current price is: 1700 kr.

Välkommen till en valpkurs för fågelhundar online!

Under 14 veckor följs vi åt och lägger en grund för en bra vardag och träning av den apporterande fågelhunden. Varje lektion innehåller ett tema med förslag på uppgifter att tänka kring eller göra med valpen. Valpen bör inte var äldre än fem månader.

Köps ofta tillsammans med

Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Välkommen till valpkurs för fågelhundar online! Under 14 lektioner följs vi åt och lägger en grund för en bra vardag och träning av den apporterande fågelhunden. Varje lektion innehåller ett tema med förslag på uppgifter att tänka kring eller göra med valpen. Valpen bör inte var äldre än fem månader.

Några av temana kommer vara av- och påknapp, belöningar, apportering, inkallning, självbehärskning, gå i koppel och dirigeringar. Vi kommer lägga grund-grundfärdigheter för valparnas framtid som fågelhund. Det finns ju massor skojiga lekfulla grunder som man kan göra med sin valp, för att leda den i rätt riktning. 

Kursen börjar så fort du anmäler dig eller om du anmäler dig till en av våra kurser med fast startdatum som går i en Facebookgrupp och totalt har du tillgång till återkoppling på din träning i tre månader och livstids tillgång till hela kursmaterialet. Under de tre månaderna har du möjlighet att ladda upp obegränsat antal filmer och ställa obegränsat antal frågor i forumet så får du personlig återkoppling på dem. (Under juli månad komma återkopplingen ske en gång per vecka.)

Vill du istället gå kursen som en självstudiekurs utan återkoppling hittar du den här.

Vi jobbar med ett utpräglat klickertänk. Det innebär att all träning är positiv och lekfull. Vi delar upp alla olika moment i små delar, för att sedan sätta ihop dem när hunden börjar kunna varje del för sig. Vi jobbar med att markera det beteende som du vill ha (till exempel med en klicker) och belöna det. Det är en fördel men inte ett krav att ha boken Apportering till vardag och fest – du kommer få lästips i boken.

Lena Gunnarsson har haft spaniel i 14 år, jaktcocker i 12. Hon har även en labrador. Hon har tränat hund i 20 år och varit instruktör i 15. Hon har gjort lite av varje med sina hundar – alltifrån specialsök och tävlingslydnad till lite agility, personspår och nosework. Nu jagar och jakttränar hon mest med sina cockrar.  Hon brinner för inlärning och älskar att träna hund. Dessutom har hon arbetat i över 20 år med att handleda och utbilda grupper och är utbildad coach. Lena har skrivit böckerna “Apportering till vardag och fest” och Valpträning till vardag och fest ihop med Elsa Blomster. 

Det här får du

 • 14 lektioner
 • 5 bonuslektioner
 • 26 övningar
 • 19 filmer
 • 11 quizar
 • Livstids tillgång till kursen från det att du anmäler dig
 • Återkoppling på obegränsat antal filmer och frågor i tre månader från det att du anmäler dig

 

Instruktör

Lena Gunnarsson

Plats

Online

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Ja

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird, Third bird

2 recensioner av Onlinekurs: Valpkurs för fågelhundar – med återkoppling

 1. Annelie Lanngren

  Jag och Esther är mycket nöjda med onlinekursen Valpkurs för fågelhundar – med återkoppling. Kursen ger bra förslag på upplägg av övningar samt innehåller instruktiva filmer. Vi har fått snabb återkoppling på inskickade filmer.

  Jag kan verkligen rekommendera den här kursen som ger en mycket bra grund för framtida jaktträning.

 2. Karin och Harry

  Mycket nöjd! Tack vara denna kurs har jag en trygg och stabil grund för min hund. Vilket jag märker idag vid fortsatt träning.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0