, , , , ,

Onlinekurs: Valpkurs för fågelhundar – utan återkoppling

1350 kr

Välkommen till en valpkurs för fågelhundar online!

Under 14 lektioner följs vi åt och lägger en grund för en bra vardag och träning av den apporterande fågelhunden. Varje lektion innehåller ett tema med förslag på uppgifter att tänka kring eller göra med valpen. Valpen bör inte var äldre än fem månader.

Köps ofta tillsamman med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Artikelnr: onlinekurs-LG-valp-2001-utan Kategorier: , , , , ,

Välkommen till valpkurs för fågelhundar online! Under 14 veckor följs vi åt och lägger en grund för en bra vardag och träning av den apporterande fågelhunden. Varje lektion innehåller ett tema med förslag på uppgifter att tänka kring eller göra med valpen. Valpen bör inte var äldre än fem månader.

Några av temana kommer vara av- och påknapp, belöningar, apportering, inkallning, självbehärskning, gå i koppel och dirigeringar. Vi kommer lägga grund-grundfärdigheter för valparnas framtid som fågelhund. Det finns ju massor skojiga lekfulla grunder som man kan göra med sin valp, för att leda den i rätt riktning. 

Kursen börjar så fort du anmäler dig och sedan har du livstids tillgång till kursmaterialet.

Vi jobbar med ett utpräglat klickertänk. Det innebär att all träning är positiv och lekfull. Vi delar upp alla olika moment i små delar, för att sedan sätta ihop dem när hunden börjar kunna varje del för sig. Vi jobbar med att markera det beteende som du vill ha (till exempel med en klicker) och belöna det. Det är en fördel men inte ett krav att ha boken Apportering till vardag och fest – du kommer få lästips i boken.

Lena Gunnarsson har haft spaniel i tio år, jaktcocker i sju. Hon har tränat hund i 18 år och varit instruktör i 12. Hon har gjort lite av varje med sina hundar – alltifrån specialsök och tävlingslydnad till lite agility, personspår och nosework. Nu jagar och jakttränar hon mest med sina cockrar.  Hon brinner för inlärning och älskar att träna hund. Dessutom har hon arbetat i över 20 år med att handleda och utbilda grupper och är utbildad coach. Lena har skrivit boken “Apportering till vardag och fest” ihop med Elsa Blomster. 

Det här får du

  • 14 lektioner
  • 5 bonuslektioner
  • 26 övningar
  • 19 filmer
  • 11 quizar
  • Livstids tillgång till kursmaterialet

 

Instruktör

Lena Gunnarsson

Plats

Online

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Valpkurs för fågelhundar – utan återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Scroll to Top