Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare – andra utgåvan – ebok

, ,

219 kr

Äntligen är andra utgåvan av Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare här! Den innehåller de 22 nya momenten som tillkom i regelrevideringen 2023 och flera nya banskisser.

Kontakt, samarbete och glädje – det är rallylydnad beskrivet i tre ord! Oavsett om du är ny inom hundsporten rallylydnad eller om du redan tävlar men känner att du behöver en knuff vidare så är detta boken för dig. Du får tips om vilka grundfärdigheter din hund behöver kunna för att lära sig momenten från lägsta till högsta klass, hur du kan göra din hund störningstålig i olika miljöer, hur du bygger kedjor, kvalitetssäkrar ert utförande med temabanor och hur du får till den bästa handlingen. Dessutom får du tips om hur du genomför en riktigt bra tävling; hur du som förare förbereder dig, hur du genom banvandringen på bästa sätt och hur du värmer upp din hund.

Boken är full av konkreta tips och övningar men du får även ta del av författarens långa hundtränar- och tävlingserfarenhet genom fördjupade reflektioner kring problemlösning.

Anna Larsson är en flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis-instruktör och agilityinstruktör. Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit flera medaljer, bland annat EM-guld. Hon har även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig

Författare

Anna Larsson

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

E-bok

Formgivare

Johan Jarlsmark

Fotograf

Malin Karlsson

Illustratör

Jenny Nyberg

ISBN

978-91-989155-0-1

Redaktör

Lena Gunnarsson

Sidor

355

Signerad av författaren

Nej

Språk

Svenska

Utgiven

202406

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare – andra utgåvan – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0