Spanielvalpkurs; kombinerad online och IRL

, , , , , ,

4600 kr

Köps ofta tillsammans med

Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Har du eller kommer du få en spanielvalp under våren? Bor du kanske lite långt bort från mig men vill ändå gå kurs? Kombinera Online med två träffar IRL i en exklusiv valpkurs för spaniel.

Vill du lägga en god grund för din valp, få stöd, tips och idéer kring träning och vardag – och jobba belöningsbaserat? Vill du antingen jaga eller/och starta på prov med din spaniel eller bara träna det som din hund i grunden är avlad för? Alla spanieltyper är välkomna!

Vi kommer gå igenom de allra viktigaste grund-grundövningarna inom exempelvis apportering, sök och stopp vid uppflog, vad du behöver tänka på med just din valp, hur du tränar lagom mycket, hur du balanserar träningen och även såklart en del om vad du behöver tänka på för att din valp ska fungera i din vardag.

Kursen går dels i en sluten Facebookgrupp och dels ses vi IRL vid TVÅ tillfällen, då hemma hos instruktören Lena Gunnarsson i Hajom (ligger ungefär mellan Borås och Göteborg), en dag i början av kursen och en mot slutet. I Facebookgruppen får du 14 lektioner som ingår i vår valpkurs online, samt stöd och återkoppling på din träning och svar på dina frågor. 

Gruppen kommer alltså vara liten och exklusiv, och du har möjlighet att få inspiration och tips från både kurskompisar och instruktör. Du kommer alltså få nästan två kurser i en – förutom alla lektioner online två hela dagar då vi ses.

Din valp ska vara färdigvaccinerad (grundskydd) och förslagsvis runt 3-6 månader vid första IRL-tillfället den 6/7. (Den kan vara äldre också om du inte har gjort så mycket med den än).

När vi ses vid två tillfällen kommer valparna få varva lite träning med att pausa och sova och därför bör din valp vara van vid att sova i bur bilen eller en bur eller liten valphage som kan stå i teorirummet medan vi tränar utomhus. Gruppen kommer delas upp så 4 valpar i taget är ute – och då pausar de andra 4, medan du är observatör och lär av de andra kursdeltagarna under tiden.

Om du är mer nyfiken på träningssättet rekommenderar vi böckerna Valpträning till vardag och fest samt Apportering till vardag och fest.

NÄR?

Kursen startar online 6 juni och slutar 30 september

Träff nr 1 i Hajom: 6 juli 10.00-16.00

Träff nr 2 i Hajom: 7 september 10.00 – 16.00

Under juli månad kommer återkopplingen online vara lite mer sparsam (en gång i veckan). 

VAR?

Online i sluten Facbook-grupp SAMT IRL i Hajom vid två tillfällen (exakt plats meddelas när du anmäler dig, boende finns i trakten).

HUR?

8 platser för alla spanieltyper.

KOSTAR?

Kursen kostar 4 600 kronor inklusive moms. DU KAN DELBETALA! Om du redan tidigare har anmält till vår onlinekurs för valpar, hör av dig innan du anmäler för att få 600 kronor rabatt på denna kurs.  

INSTRUKTÖR:

Lena Gunnarsson

FRÅGOR?

Mejla Lena på lena@klickerforlaget.se

Instruktör

Lena Gunnarsson

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Ja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Spanielvalpkurs; kombinerad online och IRL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0