Rea!

Spanielvalpkurs

, , , , , ,

Original price was: 2200 kr.Current price is: 1500 kr.

Köps ofta tillsammans med

Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Valpkurs för Penny och Hyrras samt Ing-vill och Felix valpar 2024

 

Välkommen till en specialgjord onlinekurs för kennel Novalie Hunter och de två kullarna till Penny och Ing-vill! Hamna rätt från början med din valp, och förberedd den för sitt liv som både familje- och jakt/provhund. Dessutom får du följa syskonen till din hund <3

I den här kursen ingår övningar för hur du startar upp träningen med din spanielvalp; hur du börjar med bland annat grundövningar för apportering, stoppsignal, följsamhet, sök och såklart vad du behöver tänka på i vardagen med din valp; vad behöver den kunna för att fungera i det liv du lever, hur lär du den att slappna av, hur ska du tänka kring promenader och träning (hur mycket, när och var? osv) och vad du INTE bör göra för att antiträna hunden? (Antiträning innebär att du gör saker som motverkar det som din hund ska göra när den bli stor ;)). Självklart ingår också hur du ska träna din hund på ”av och på” – så valpen hamnar i rätt energinivå från början och kan växla mellan hög och låg aktivitet (som är en otroligt viktig färdighet för alla fågelhundar!).

  • Kursen går i en sluten grupp på Facebook. (När du anmält får du ett mejl med adressen till gruppen och kan då ansöka om medlemskap)
  • I kursen ingår 14 lektioner (räkna med några bonuslektioner också!) under 4 månader.
  • Dessutom ingår minst ett ”fråga vad du vill-möte online” (bara för er!).
  • Varje lektion innehåller text och filmer på övningar som du kan göra med din valp.
  • Du kan lägga upp film på din träning och/eller bara ställa frågor på varje lektion.
  • Du har inga tider att passa – lektionerna läggs upp en gång i veckan och du gör uppgifterna var och när det passar dig.
  • Kursen startar den 25 juni, (så du har någon att hålla i handen direkt valpen kommit hem. ;))
  • Kostnad: 1500 sek (“Roxannes syskonrabatt” Ordinarie pris är 2 200 kronor)
  • Familjemedlemmar deltar såklart utan extra kostnad

I tillägg till kursen planerar Marthe och Lena en kennelträff för dessa valpar där alla kan ses. Kostnad, tid och plats kommer senare!

Instruktör på kursen är Lena Gunnarsson, författare till böckerna Apportering till vardag och fest samt Valpträning till vardag och fest som hon skrivit ihop med kollegan Elsa Blomster och hennes träning är helt belöningsbaserad. Lena och Elsa har en stor kursverksamhet för alla typer av fågelhundar, både online och IRL (utanför Göteborg) och har ett bokförlag som ger ut böcker med belöningsbaserad träning. Lena har haft spaniel i drygt 15 år, och hon jagar framför allt med sina hundar – helst skjuter hon själv över dem. Ibland går hon även på prov. Lena har två jaktcockrar i familjen men blir också matte till en av Pennys valpar i juni – även om ”Roxanne” framför allt kommer vara hennes man Lars hund.

Frågor om kursen? Mejla mig; lena@klickerforlaget.se  🙂

Instruktör

Lena Gunnarsson

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Ja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Spanielvalpkurs”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0