Träningsjaktprov nkl retriever

, , , ,

600 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Planerar du att starta i nybörjarklass B-prov med din retriever? Då är det här kursen för dig!

När det är dags för prov är det mycket som ska stämma, därför är det extra viktigt att provträna i provlik miljö. Vid varje tillfälle får du testa på ett B-provsupplägg med vilt efteråt får du återkoppling från instruktörerna. Vi kommer hjälpas åt för att få upplägget så provlikt som möjligt. Var och en tar med sig två fräscha vilt.

Vi kommer vara vid vatten, om det blir vattenapportering vid det först tillfället beror på hur vintern varit/hur temperaturen i vattnet är.

Förkunskaper:
Din hund behöver ha stabila avlämningar med vilt. Kontakta oss om du är osäker på om kursen passar din hund. Din hund måste kunna vänta i bilen medan andra hundar tränar och du hjälper till.

Vi arbetar med ett utpräglat klickertänk under hela kursen, vilket innebär att vi letar efter rätt beteende och belönar det. Vi lägger upp träningen i små steg så att hunden lyckas och lägger sedan aktivt till störningar för att säkra beteendena. Vi använder inte korrigeringar som hunden uppfattar som obehagliga, till exempel koppelryck eller arg röst. På så sätt får vi effektiv träning som är kul både för dig och hunden och där du får en bra grund att jobba vidare med.

Plats: Hajom, närmre plats anges vid kursstart

Instruktör: Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Träningsjaktprov nkl retriever”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0