Hem » Böcker » Annika Falkenberg » Förhandsbeställ Rörelseboken med Annika Falkenberg

Förhandsbeställ Rörelseboken med Annika Falkenberg

Nu går det att förhandsbeställa Klickerförlagets nästa bok:
Rörelseboken av leg. Sjukgymnast Annika Falkenberg!

Vi vet att många som är aktiva med sina hundar har längtat efter den här boken, eftersom den kan hjälpa oss att ta hand om våra hundar på ett bra sätt. Annika får oss inte bara att förstå vad en rörelse är och hur vi ska läsa våra hundars rörelser – hon lär oss dessutom vad vi faktisk kan göra, rent konkret, för att hjälpa våra hundar att leva ett bra hundliv där deras kroppar håller för det vi gör tillsammans med dem. Oavsett om du vallar, jagar, tävlar eller tränar lydnad, agility, drag, freestyle eller något annat med din hund, oavsett om du mest tar långpromenader eller kanske springer ihop med din hund – detta är boken för dig som vill göra det bästa för att din hund ska må bra i rörelse och vila.

Boken har gott om foton, illustrationer och 3D-bilder som ger dig en tydlig förståelse av hur allt hänger ihop och fungerar. Fotona är tagna av Malin Karlsson (som även tog bilderna till boken Nosework – allt du behöver veta) och illustrationerna är gjorda av Jenny Nyberg (som illustrerat Apportering till vardag och fest, Från valp till stjärna och Nosework – allt du behöver veta). Jenny har även gjort den fina illustrationen på framsidan av boken. Bokens design är gjord av Ludvig Aust (som designat alla våra böcker förutom Apportering till vardag och fest). Redaktör är Lena Gunnarsson.

Vi är otroligt stolta över att få ge ut den här boken som vi vet kommer göra många hundars liv ännu bättre!

Här förhandsbeställer du Rörelseboken. Boken kommer att komma ut i april/maj och så fort den landat i vårt lager skickar vi ut den.

PS: Du vet väl att Annika Falkenberg har skrivit två andra böcker? För några år sedan skrev hon Friskvårdens grundstenar för valpar och unghundar och första boken – som det endast finns några få exemplar kvar av – heter Friskvård för hund.DS

Varukorg
Rulla till toppen
0