Hem » Hundkurser » Sommarkänsla med sommarläger

Sommarkänsla med sommarläger

Nu går det att anmäla till vårt populära sommarläger! Det är fjärde året i rad vi har läger och det är faktiskt årets höjdpunkt. I år är lägret på Väla kursgård utanför Borås.

Vi är fyra instruktörer som tar hand om sammanlagt 24 elever; tre retrievergrupper och en spanielgrupp. Eftersom grupperna är små (sex elever per instruktör) anpassas övningarna till varje enskilt ekipage. 

För retrieverekipagen är sommarlägret en fortsättningskurs. Det innebär att du ska ha gått grundkursen – för oss eller för någon av de väninstruktörer vi har som håller kurs med avstamp i boken “Apportering till vardag och fest”. Du kvalar även in på fortsättningskursen om du har gått någon av våra onlinekurser eller tagit privatlektioner för oss. Har du inte gjort något av ovanstående men ändå vill vara med? Hör av dig till oss så kan vi försöka lösa det på något vis, till exempel genom en privatlektion, IRL eller online.

Läs mer här om innehållet på fortsättningskursen för retriever.

Läs mer här om innehållet i grundkursen för spaniel.

Om du vill få lite känsla för vad vi har gjort på våra senaste läger kan du läsa våra blogginlägg om dem på Apportering till vardag och fest, till exempel från förra årets läger: En blöt men härlig historia

Och har du några frågor är det bara att du hör av dig!

Välkommen!

Elsa, Lena, Åsa och Lisa

Varukorg
Rulla till toppen
0