Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Gratis webinar: Galenpanna

Gratis webinar: Galenpanna

Har du en hund som är lite extra allt? Som har lite (eller mycket) svårt för att fokusera i grupp, gärna tar ett extra varv med apporten eller ”tappar det” på andra sätt i träning eller vardag? Då kanske du har en Galenpanna! 

Onsdagen den 23 augusti klockan 19.00 kommer Lena Gunnarsson, författare till Apportering till vardag och fest,  ett gratis-webinar för dig som har en Galenpanna, eller som bara vill bli bra på att hantera och träna heta hundar – eller förebygga att det ”blir för mycket” när du tränar din hund.

>> Anmäl dig här <<

Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Gratis webinar: Galenpanna

Gratis webinar: Galenpanna

Din epostadress är säker hos oss – vi kommer aldrig sälja den vidare

Nästa webinar sänds 21 augusti 2024 kl. 19:00. Anmäl dig redan nu så får du ett mail innan webinaret börjar. Det kommer även gå att se webinaret i efterhand.

Om föreläsaren

Jag heter Lena Gunnarsson och har skrivit böckerna Apportering till vardag och fest samt Valpträning till vardag och fest ihop med Elsa Blomster. Jag tränar, jagar och startar på prov med mina spaniels och min retriever. Som instruktör och hundtränare brinner jag lite extra för de där hundarna som jag kärleksfullt kallar för "Galenpannor". De kan vara utmanande men också utvecklande och roliga att träna - ofta behöver du klura lite extra! I det här webinaret delar jag med mig av mina bästa tips kring "galenpannahundarna".

Lite av det du kommer
att få lära dig:
#1
Hur du monterar dit avknappen på din hund!
#2
Hur du blir din hunds bästa tränare!
#3
Hur du gör din hund mer mottaglig för träning!

Är du redo att lära dig något nytt?

Anmäl till webinaret och lär dig hur du kan träna din
Galenpanna på ett bättre sätt!

Varukorg
Rulla till toppen
0