Hem » Böcker » Ny bok på gång: De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig

Ny bok på gång: De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig

Vi kan nu stolt presentera ytterligare en kommande bok – en “måstebok” för alla hundägare och den perfekta presenten till den nyblivne hundägaren! “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” är skriven av vår nya författare Susanne Lindberg.

10viktigasteDen här boken är för dig som vill ha en bra vardag ihop med din hund – och vilken hundägare vill inte det? Här får du enkla, handfasta tips om hur du gör för att undvika att stå som en fiskpinne i inkallningen eller hur du slipper ökande puls och svettbryt när du ska klippa klorna. Eller hur du gör för att hundarna inte ska riva hela huset när någon knackar på dörren och hur du kan aktivera din hundkompis på ett sätt som är roligt både för dig och för hunden.

susanneSusanne Lindberg har tränat hund i över 30 år och driver Rackarungarnas hundskola. Hon håller kurser i en mängd olika grenar men märkte att de som gick valp- och vardagslydnadskurser alla hade samma frågor och utmaningar kring sin träning. Boken ”De tio viktigaste sakerna din hund bör lära sig” är ett svar på de frågorna.

Boken kommer ut 26 september 2016, men du kan redan nu förhandsbeställa ditt exemplar genom att trycka här!

Varukorg
Rulla till toppen
0