Hem » Böcker » Ny bok om rädda hundar av Jessica Mann

Ny bok om rädda hundar av Jessica Mann

13607716_10155066040409358_1146646504_nNu kan vi äntligen presentera ytterligare en av våra författare som kommer ge ut en bok hos oss nästa vår! Det blir en handbok för er med rädda hundar och det är Jessica Mann som vi är så stolta att ha med i Klickerförlagets “stall”. Jessica är i full gång med skrivandet och vi har redan läst några kapitel – det blir superbra!!

Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte
Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete. I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt! För att bättre förstå våra hundar finns en del som handlar om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd.

Jessica Mann är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker. Hon håller kurser i framförallt grunder för tävlingshunden, specialsök och blygerkurser, kurser för den rädda hunden. Jessica har två border collies och en tollare som tränas och tävlas i lydnad, specialssök, vallning, jakt, rallylydnad och heelwork to music.

Jessica arbetar som hundinstruktör på heltid och driver företaget Motiverade hundar.

Jessica var även med i en intervju i SR Jönköping i morse, här kan du läsa och höra den:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=6468084

Boken kommer ut i maj 2017. Anmäl dig till nyhetsbrevet genom att klicka här så får du information så fort den är på gång.

Varukorg
Rulla till toppen
0