Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Pressrelease: Hundboksförlag ger ut sin 20:e bok – som också var deras första 

Pressrelease: Hundboksförlag ger ut sin 20:e bok – som också var deras första 

I tio år har Klickerförlagets först utgivna bok varit en av deras bäst säljande böcker – nu kommer boken i reviderad upplaga och blir därmed hundboksförlagets 20:e bok. 

 – ”Apportering till vardag och fest” har verkligen varit mångas träningsbibel genom åren och vi har haft en dedikerad skara läsare som tränat jaktapportering med hjälp av bokens många övningar. 

Det säger Elsa Blomster, VD på Klickerförlaget och en av bokens författare.   

Den största nyheten i nyutgåvan är att alla beskrivna övningar även finns på film. Läsaren scannar en QR-kod med sin telefon och får då se en film på övningen.   

–Vi började med filmer i vår andra bok ”Valpträning till vardag och fest”, och det har verkligen varit uppskattat – många tycker det blir lättare att förstå övningarna när texten kompletteras med film, säger Lena Gunnarsson, den andra av bokens författare. 

I boken finns 190 QR-koder och förutom själva övningarna finns även filmer på hur de olika visselsignalerna låter och länkar till bonusmaterial, ordlista med mera.   

Boken är omskriven för att bli ännu mer pedagogisk och det finns nu ett mer uttalat fokus på problemlösning. En del av bokens många övningar är helt nya och så även några kapitel. I övrigt vilar boken på samma träningstänk som förut. Författarna är klickertränare och tränar därmed belöningsbaserat. 

Författarna Elsa Blomster & Lena Gunnarsson tillsammans med sina hundar

Vill du veta mer eller recensera boken?

Kontakta:
Elsa Blomster
0736 – 21 50 74
elsa@apporteringtillvardagochfest.se

Lena Gunnarsson
070 – 300 80 99
lena@apporteringtillvardagochfest.se

Eller läs mer på bokens hemsida www.apporteringtillvardagochfest.se

Om Klickerförlaget

Klickerförlaget sprider kunskap om positiv hundträning genom böcker, kurser och filmer. Klickerförlaget drivs av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Klickerförlaget ger ut böcker och publikationer om hundträning med inriktning på positiv hundträning, gärna klickerträning och håller även kurser och arrangerar kurser och föredrag med andra instruktörer sedan 2012.

Varukorg
Rulla till toppen
0