Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Releasefest online för Apportering till vardag och fest: Fråga vad du vill!

Releasefest online för Apportering till vardag och fest: Fråga vad du vill!

I somras landade nyutgåvan av Apportering till vardag och fest i vårt lager – förlagets första bok blev också dess 20:e! Boken vänder sig till alla som har fågelhundar och vill träna det som hunden i grunden är till för, kanske starta på prov eller jaga. Vi hurrade och firade litegrann när den äntligen kom men det blev liksom ingen riktig releasefest. Vi vill fira mer – ihop med er läsare! Därför håller vi nu releasefest online med temat FRÅGA VAD DU VILL (ja alltså, på bokens teman 😉 ) den 11 oktober klockan 19.00. De första som ansluter kan vara med på zoom, och där kommer vi fånga upp så många frågor vi hinner med på 45 minuter. Men vi livesänder också på Facebook så alla som vill får plats. 🙂 Förutom att svara på så många frågor som vi bara kan kommer vi dessutom ge er presenter i form av rabatter på böcker och kurser som gäller endast den kvällen – så häng på! 🙂 Om du vill kan du skicka in din fråga i förtid på info@klickerforlaget.se Missade du webinaret kan du se inspelningen av det här:
3:58 Hej och välkomna! 6:13 Om oss (Elsa Blomster och Lena Gunnarsson) 8:45 Vi har hundböckerna! 11:15 2012… 11:48 2022… 12:40 Hur många har första utgåvan av Apportering till vardag och fest? (den gula) 14:15 Det är som en ny bok! 20:23 Fråga vad du vill! 21:26 Bytaleken – vad gör jag när hunden inte vill byta leksak? 23:55 Styr domaren när man ska skicka hunden på prov om hunden stött i vassen och man inte ser hunden? Om varken jag eller hunden ser markeringen, hjälper domaren till då? 26:20 Avlämningar – hunden har full fart in men springer vid sidan av mig – vad ska jag göra? 29:25 Min hund fäster inte riktigt på markeringarna – vad har ni för bra tips på det? 32:38 Vilthantering – hur bygger jag upp hundens vilja att lämna ifrån sig fågeln? Hur kan jag få till en bra avlämning när hunden älskar viltet över allt annat? 36:35 Vad är det bästa tipset som du fått från Apportering till vardag och fest? 39:03 Hunden lägger sig ner och tuggar på leksaken när jag leker “Kom till mig så leker vi”, vad ska jag göra? 40:43 Tips på hur man kan sänka förväntan på jaktprov – blir lätt pip och startskrik i provmiljö 44:15 stående eller sittande avlämningar – fördelar och nackdelar? 46:25 min spaniel vägrar ta större kallvilt som fasan och hare – har ni tips på vad jag kan göra? 49:14 min hund är otroligt lös i munnen, vad ska jag göra? 50:44 dirigering vatten vs land – hur lär ni in vattendirigering när hunden kan det på land? 53:28 ibland blir min hund lite övertaggad och det är svårt att få henne att sluta leka, tips? 55:08 Vill du gå kurs för oss? På gång framöver 59:49 Tävling: Vinn Apportering till vardag och fest 1:00:00 Tack för ikväll!
Varukorg
Rulla till toppen
0