Hem » Böcker » Annika Falkenberg » Releasefest för Rörelseboken

Releasefest för Rörelseboken

Nu har Annika Falkenbergs senaste bok, “Rörelseboken” äntligen kommit från tryckeriet! Du kan läsa mer om den och beställa din bok på klickerforlaget.se/butik/rorelseboken/

Den 26 april 18:30 är du dessutom välkommen på releasefest för boken! Det blir förstås bubbel och snittar samt även en föreläsning och givetvis boksignering. Arrangemanget hålls i agilityhallen i Landvetter och är gratis! Du kan köpa boken på plats (helst med kort eller Swish). Ta gärna med din hund om den är bekväm med miljön – och testa några av övningarna i boken.

Under kvällen kommer Annika hålla en kortare föreläsning med rubriken “En resa in i rörelsernas värld”. Vi utlovar en spännande introduktion till rörelsernas värld! Annika kommer prata om hur en rörelse är uppbyggd och hur en rörelseanalys går till. Genom att följa analysens karta och få en bild av hundens förutsättningar är det lätt att sedan välja bra grundövningar som passar just din hund. Passa på att få se hur några av övningarna från Rörelseboken ser ut i verkligheten när Annika med sina hundar Dejmi och Aske förevisar ett urval.

Vill du prova själv? Under kvällen finns en liten workshop uppställd i hallen.

Anmäl gärna i det här Facebook-evenemanget om du tänker komma så vi vet hur många snittar vi ska göra. 🙂 Välkommen!

Varukorg
Rulla till toppen
0