Hem » Böcker » Annika Falkenberg » Vinn böcker till en hel valpkull!

Vinn böcker till en hel valpkull!

Är du uppfödare och har en valpkull som är född någon gång mellan 1 april 2017 och 15 juni 2017? Då kan du vinna böcker till hela kullen (och ett exemplar till dig själv förstås)!

Du kan önska någon av – eller båda – dessa böcker:

Den av många hundaktiva personer efterlängtade Rörelseboken har knappt hunnit torka – den kom från tryck för bara en månad sedan. Boken är till för dig som är intresserad av att din hund ska må fysiskt bra. Oavsett om du har en familjehund som ska vara med på familjens olika aktiviteter eller om du tränar exempelvis agility, rallylydnad, tävlingslydnad, jakttränar eller arbetar med din hund – detta är boken för dig som vill förstå hur din hund rör sig och vill veta hur du kan påverka den att användas in kropp optimalt.

De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig är skriven av hundinstruktören Susanne Lindberg. Hon märkte att hennes elever på vardagslydnads- och valpkurserna kom med ungefär samma frågor och utmaningar med sina hundar och skrev en bok om de temana. Boken är skriven med humor och värme och ger handfasta, enkla tips på alltifrån hur man får hunden att var tyst när det knackar på dörren till hur en bra inmalning och att gå fint i koppel lärs in.

GÖR SÅ HÄR:
Önska i inlägget på Klickerförlagets Facebooksida eller i kommentarsfältet nedan, skriv vilken kennel du har, vilken ras du föder upp, när valparna är födda samt hur många de är. Skriv en önskan per bok så dubblar du dina chanser att vinna!

Vi behöver ha din önskning senast 2017-06-20. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om du vinner skickar vi böckerna till dig så får du dela dem vidare till dina valpköpare.

Lycka till!

 

32 reaktioner på ”Vinn böcker till en hel valpkull!”

 1. Ing-Marie Löfstedt

  Rörelseboken skulle jag vilja ha till mina valpköpare ?
  Rosettasweet’s kennel och 6 st engelskspringerspaniel valpar födda 23/4-17

  1. ewa granath

   10 viktigaste vore perfekt till mina valpköpare.5 st chihuahua valpar födda 25 Maj,kennel Imse Vimse

 2. Ing-Marie Löfstedt

  Vill vinna “De 10 viktigaste….” till mina valpköpare ?
  Rosettasweet’s kennel. Engelsk springer spanielvalpar 6 st födda den 23/4-10

 3. Oh så kul det vore att vinna “de 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” till mig & mina valpköpare. Staffoholic’s, staffordshire bullterrier. Valpar födda 9/4, 2 stycken. ❤️

 4. Och så lyxigt det vore att vinna även Rörelseboken till valpköparna, så de får en djup inblick i hundkroppens (k)liv. 🙂 Staffoholic’s, staffordshire bullterrier. Valpar födda 9/4, två stycken.

 5. Jeanette Sahlsten

  Rörelseboken till mina valpköpare av en kull dvärgpudlar, 4st som föddes 12 april. Detta är min första kull så jag har inget kennelnamn än.

 6. Skulle absolut vilja vinna Rörelseboken till min valpköpare. Vår har min kennel heter Blågul och vi föder upp golden retrievers. Den här gången blev det fem valpar födda 12/4.

 7. Ulla-Britt Dichmann-Hansen

  Tänk att få glädja sin valpköpare med en bok- Önskar vinna Rörelseboken till mina valpköpare. Vi har 8 valpar som är födda 20 maj. Vår kennel heter Wachteltorpet. Vi föder upp som namnet säger Wachtelhundar.

 8. Ingela Gustavsson

  Rörelseboken skulle jag vilja ha till mina valpköpare och ett ex till mej själv så klart. 6st valpköpare av rasen Rottweiler från Kennel Chiltanas födda 24 Aprill

 9. Ingela Gustavsson

  så kul det vore att vinna “de 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig till mina valpköpare och ett ex till mej själv så klart. 6 st valpköpare av rasen Rottweiler från Kennel Chiltanas födda 24 Aprill

 10. Jag skulle önska boken ‘de 10 viktigaste saker din hund bör lära sig’ till mina valpköpare. Det vore roligt att kunna skicka med dem. Jag har en kull spanska vattenhundar som föddes 5/5 och min kennel heter skogsliljans.

 11. Monica Hauan

  Jeg ønsker meg 10 ting en hund må kunne… Jeg og min mann har Strihåret vorsteh og korthåret vizsla under navnet Kennel Speldraget i Norge. 8 vizslavalper (7 hanner og 1 tipse!) ble født 21.4.2017. Den ene skal faktisk flytte til Sverige!

 12. Monica Hauan

  Jeg ønsker meg også Rørelsesboken til mine valpekjøpere… Jeg og min mann har Strihåret vorsteh og korthåret vizsla under navnet Kennel Speldraget i Norge. 8 vizslavalper (7 hanner og 1 tipse!) ble født 21.4.2017. Den ene skal faktisk flytte til Sverige!

 13. Mitt kennelnamn är “Notice” och jag är uppfödare av Bedlingtonterrier. Det skulle vara fantastiskt kul att få dela ut ett exemplar vardera till de nya valpköparna för min valpkull född 2017-04-22, åtta valpar. Jag tycker båda böckerna låter mycket intressanta men skulle önska “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”.

 14. Så svårt att välja men eftersom några av mina valpköpare inte har haft hund tidigare. Skulle vara en fantastisk gåva att få möjligheten att kunna ge dem boken ” De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”.
  Kennel Waterpassion’s., Portugisisk Vattenhund., fick 13 st den 28 maj ?

 15. Stephanie Molin

  Jag önskar mig “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” till våra 7st American Staffordshire terrier valpar födda 20170529.
  Pink Lady’s kennel heter vi.
  Att få
  Skicka med dessa i ett valppaket till varje nytt hem skulle göra mig så glad!

 16. Anna Jansson Bergqvist

  Hej, vore fantastiskt roligt om man kunde få dela med sig av denna bok: ” De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” av Susanne Lindberg.
  Hls Anna Jansson Bergqvist
  Kennel Suderbys Gård på Gotland
  Föder upp Dansk/Svensk Gårdshund
  Har nu 5 st valpar, 3 v gamla❤

  På återseende..
  Mvh anna

 17. Annica Hellman

  Jag vill delta i utlottningen av Rörelseboken. Müslis kennel uppfödare av Podengo Portugues liso/pequeno. 4 valpar födda 4/4-17

 18. Annica Hellman

  Jag vill delta i utlottningen av boken De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig. Müslis kennel uppfödare av Podengo Portugues liso/pequeno. 4 valpar födda 4/4-17

 19. Självklart är vi intresserad av rörelseboken. Vi har en valpkull på 8 st rottweilervalpar födda 13 maj 2017. Nu håller vi tummarna ✊?✊? Vårt kennelnamn är Madiela’s

 20. De tio viktigaste sakerna din hund behöver lära sig vore kanon att kunna ge sina valpköpare.
  Vårt kennelnamn är Madiela’s och vi föder upp rottweiler Nu har vi en kull rottweilervalpar och dom är 8 st Födda 13 maj 2017.

 21. 6 perro de agua Espanols slog upp sina ögon i går eftermiddag så vi hinner anmäla oss här 🙂
  Valpköparna verkar toppen och det vore superkul om vi kunde få skicka med dem boken “De tio viktigaste sakerna din hund behöver lära sig”

 22. Haha nu skrev jag lite fel igår föddes 6 vackra varelser av rasen Perro de agua Espanol måste jag ju skriva, deras ögon öppnas ju inte än på ett tag. Jag tycker det vore helt fantastiskt om vi kunde skicka med de små liven och deras ägare “Rörelseboken” vilken start på livet det vore. Kenneln de föds hos är Calmigos och tiken heter Buz.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0