Hem » Böcker » Annika Falkenberg » Vinn böcker till en hel valpkull!

Är du uppfödare och har en valpkull som är född någon gång mellan 1 april 2017 och 15 juni 2017? Då kan du vinna böcker till hela kullen (och ett exemplar till dig själv förstås)!

Du kan önska någon av – eller båda – dessa böcker:

Den av många hundaktiva personer efterlängtade Rörelseboken har knappt hunnit torka – den kom från tryck för bara en månad sedan. Boken är till för dig som är intresserad av att din hund ska må fysiskt bra. Oavsett om du har en familjehund som ska vara med på familjens olika aktiviteter eller om du tränar exempelvis agility, rallylydnad, tävlingslydnad, jakttränar eller arbetar med din hund – detta är boken för dig som vill förstå hur din hund rör sig och vill veta hur du kan påverka den att användas in kropp optimalt.

De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig är skriven av hundinstruktören Susanne Lindberg. Hon märkte att hennes elever på vardagslydnads- och valpkurserna kom med ungefär samma frågor och utmaningar med sina hundar och skrev en bok om de temana. Boken är skriven med humor och värme och ger handfasta, enkla tips på alltifrån hur man får hunden att var tyst när det knackar på dörren till hur en bra inmalning och att gå fint i koppel lärs in.

GÖR SÅ HÄR:
Önska i inlägget på Klickerförlagets Facebooksida eller i kommentarsfältet nedan, skriv vilken kennel du har, vilken ras du föder upp, när valparna är födda samt hur många de är. Skriv en önskan per bok så dubblar du dina chanser att vinna!

Vi behöver ha din önskning senast 2017-06-20. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om du vinner skickar vi böckerna till dig så får du dela dem vidare till dina valpköpare.

Lycka till!