Hem » Böcker » Annika Falkenberg » Vinnarna i valpkullstävlingen!

Vinnarna i valpkullstävlingen!

Det kom in många önskningar i vår valpkullstävling och juryn hade svårt att välja, men här presenteras nu vinnarna!

De 10 viktigaste sakerna din hund behöver lära sig, skriven av Susanne Lindberg


Elisabet Forsberg Fd Svedborg
Vi har Kennel Myline’s och föder upp Shetland Sheepdog. Den 27/3 föddes här 3 härliga Sheltie killar. Då Sheltien är pigg, glad och så nyfiken – ibland mer än vad som är nyttigt skulle det vara toppen med boken “De 10 viktigaste sakerna din hund behöver lära sig”. Det skulle vara mycket uppskattat! Hoppas på tur ?!

KLICK- hundfotografering med glädje, skriven av Åsa Jakobsson


Lotta Gry
Whippet. Kennel Domeldini. 3 valpar födda 180514. Den eleganta whippeten är en svårfotograferad ras – både i soffläge och i rörelse. Det vore väldigt roligt att få skicka med den vackra och användbara boken KLICK i valppaketet för att ge valpköparen de bästa förutsättningarna för att fånga ögonblicken i livet tillsammans med sin hund.

Apportering till vardag och fest, skriven av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson


Emelie Rönnbäck
Jag har bläddrat i boken “Apportering till vardag och fest” och tycker att det ser ut att vara en fantastisk bok med ett tydligt budskap om hur roligt det är att träna tillsammans med sin hund! Den tar upp massa roliga och nya sätt att belöna och massa roliga övningar som man man göra oavsett ras! Det ser ut att vara den perfekta hundboken! Så därför skulle jag välja den, trots att jag inte föder upp en apporterande ras och om jag vann skulle jag ge den till mina valpköpare som ska hämta valp ur vår kull född 180501! Ras: Jack Russell terrier. Kennelnamn: Quai´s

Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte, skriven av Jessica Mann


Margareta Sasse
Jag skulle vilja vinna Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte. VILKEN VALP SKULLE INTE VILJA BLI EN SUPERHJÄLTE!!! Den boken hade varit fantastisk att kunna skicka med sina valpköpare hem. Doglefox Kennel. Det föddes en kull Nova Scotia Duck Tolling Retrievervalpar den 24/1- 2018. Det blev 8 stycken valpar.

Rörelseboken, skriven av Annika Falkenberg


Åsa Haglund
Rörelseboken vill jag gärna vinna till min kull om 5 st tervuerenvalpar. Valparna kommer att få aktiva liv som brukshundar och rasen är inte känd för att vara rädd om sig så Rörelseboken är bra att ha både för att muskla hundarna rätt och, om oturen är framme, rehabilitera hunden. Puckolinas kennel har fem stycken tervuerenvalpar som idag är fyra dygn gamla.

Nosework – allt du behöver veta, skrev av Britt Nylund och Helena Lindhe


Eva Torffvit
Kennel Rantafej. Kull med 8 kooikerhondjevalpar födda 6 maj. Vill helst vinna boken om Nosework för att sporra och stimulera valpköparna att aktivera sun hund med något som alla hundar, unga o gamla kan göra. Använda nosen. Superbra mental stimulans.
Mvh Eva Torffvit

Stort grattis till er! Och stort lycka till med valparna! Om du vunnit, maila namn, adress och mobilnummer till info@klickerforlaget.se så skickar vi böckerna till dig!

Även om du inte vann har du möjlighet att ta del av ett fint erbjudande: 15 % rabatt på böcker om du köper 5 eller fler av en sort och 33 % rabatt om du köper 10 eller fler av en sort. Rabatten dras av automatiskt i kassan.

Varukorg
Rulla till toppen
0