De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig

Rated 4.91 out of 5 based on 11 customer ratings
(11 kundrecensioner)

195,00 kr

I lager .

Artikelnr: 978-91-983395-0-5 Kategorier: , , , ,
5-9 böcker: 165kr/st
10 eller fler: 130 kr/st

Beskrivning

Den här boken är för dig som vill ha en bra vardag ihop med din hund – och vilken hundägare vill inte det? Här får du enkla, handfasta tips om hur du gör för att undvika att stå som en fiskpinne i inkallningen eller hur du undviker ökande puls och svettbryt när du ska klippa klorna. Eller hur du gör för att hundarna inte ska riva hela huset när någon knackar på dörren eller hur du kan aktivera din hundkompis på ett sätt som är roligt både för dig och för hunden. Susanne Lindberg har tränat hund i över 30 år och driver Rackarungarnas hundskola. Hon håller kurser i en mängd olika grenar men märkte att de som gick valp- och vardagslydnadskurser alla hade samma frågor och utmaningar kring sin träning. Boken ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” är ett svar på de frågorna.

Här kan du läsa lite fler tips från Susanne Lindberg

Provläs lite ur boken innan du bestämmer dig

Mer information

Vikt 0.7 kg
Författare

Susanne Lindberg

ISBN

978-91-983395-0-5

Fotograf

Camilla Öjhammar

Antal sidor

85

11 recensioner av De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig

 1. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Lättläst och bra, konkreta tips o råd. Genomsyras av en positiv inställning till hundträning av olika slag.En bok för både hundägare för första gången eller om du haft ett antal hundar.Bra att kunna gå tillbaka i olika kapitel och läsa när nya moment ska läras in. En bok för alla hundälskare!

 2. Betygsatt 5 av 5

  Väldisponerat samt med ett varierat och livfullt språk förklaras grundläggande hundhållning
  och hur man kan gå vidare med övningarna. En väl avvägd layout och pedagogiska samt inspirerande bilder
  underlättar läsningen och användandet av boken. … Boken bör enligt min åsikt även passa bra
  som underlag för studiecirklar i ämnet.

  BTJ-häftet nr 1 2017

 3. Betygsatt 5 av 5

  Precis en sån bok som jag vill ge till mina valpköpare. Instruktiv, positiv och lätt att förstå, även för den som just skaffat sin första hund.

 4. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Inspirerande och bra disponerad bok. Även hundägare som levt sitt liv med hundar hittar små guldkorn och nya träningsmetoder. Fin julklappsbok till alla raser.

 5. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Toppenbok!

 6. Betygsatt 4 av 5

  (verifierad ägare)

  En lättförståelig bok och den känns väldigt pedagogisk. Jag gillar verkligen tänket i boken, skall bli kul att hålla en kurs med denna bok som grund!

 7. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Lättläst och skriven på ett inspirerande språk. Jättebra som repetitionsbok för “en gammal och trött” hundägare. Känner mig glad när jag läser den. Kan nog bli sönderläst !!

 8. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  En jättebra reko bok för alla hundägare. Tydliga konkreta tips som gör att det känns kul och lätt att träna.

 9. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  En mycket pedagogisk, positiv, lättförståeligt och lärorik bok, som jag kommer att använda på vår lilla valp.

 10. Betygsatt 5 av 5

  Precis som titeln säger lyfter författaren de tio viktigaste sakerna din hund bör lära sig på ett lättförståeligt sätt. Författaren peppar, motiverar och inspirerar läsaren och tipsar bara om reko metoder.
  Boken lämpar sig såväl för förstahundsägaren, för dig som kört fast eller dig som helt enkelt behöver lite inspiration i din vardag med din hund.

 11. Betygsatt 5 av 5

  Jag har haft hund i många år och läst otaliga böcker om hundar/hundägande med mer eller mindre lyckade resultat! Så fick jag händerna på denna bok och sträckläste den från pärm till pärm o nu släpper jag den inte ifrån mig! Oavsett om man är nybörjare eller van hundägare så har boken massor att lära ut på ett enkelt, lättfattligt sätt o hela tiden med glimten i ögat(precis som författarinnan själv!). En perfekt gåbort present eller julklapp till er själva eller till era hundvänner!!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa