Hem » Julkalender » Julkalendern Lucka 17: Den där kloklippningen

Julkalendern Lucka 17: Den där kloklippningen

Bakom dagens lucka gömmer sig återigen Susanne Lindberg som skrivit boken “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig“. Susanne driver Rackarungarnas hundskola där hon oftast möter “den vanliga hundägaren” och jobbar för att presentera ett positivt sätt att träna hund på. Hon märkte att hennes elever i vardagslydnads- och valpkurserna kom med ungefär samma funderingar och utmaningar när det gällde hundägandet och hundträningen. Som ett svar på deras frågor skrev hon boken som gavs ut för några månader sedan på Klickerförlaget.


 

de-10-viktigaste-behover-vi-saga-mer

 

https://youtu.be/vYYH01Gll2M

 


Så här önskar du dig julklappen:julkalender_luckor
Julklappen du kan önska dig idag är förstås ett exemplar av “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida.  Motivera varför du vill ha boken! 🙂 Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i lucka nr 19. 


Grattis till vinnaren av lucka 15, Malin Freij som skrev:

Vi önskar oss en Hol-ee- Fotball L! Jag försöker lära mig att bli duktigare på att belöna min hund med annat än bara godis och vet att lekbelöning är jättebra. Därför önskar jag mig Hol-ee- Fotballen, den ser ju superkul ut och jag är säker på att min vovve hade älskat den och det hade hjälpt oss att ha kul i träningen!

Malin! Mejla info@hundkrut.se – så bestämmer ni var julklappen ska levereras! 🙂

13 reaktioner på ”Julkalendern Lucka 17: Den där kloklippningen”

 1. Malin Johansson

  Jag önskar mig boken eftersom den verkar väldigt bra och jag vill läsa den 😉

 2. Vissa dagar känns det som att min yngsta inte kan någonting.. Därför hade det varit trevligt med boken så jag vet vad jag ska fokusera på och få inspiration!

 3. marita castillo

  familjen önskar att få studera denna bok för att kunna grunda oss igen samt att förmedla den vidare till valpköpare

 4. Carolina Persson

  Jag önskar mig denna bok för jag tror att jag och mina hundar kan få mycket nytta av den och speciellt min unghund som har skadat tasen under hösten och efter det har det blivit ett väldigt stort problem med att få ta i tasen och framför allt klippa klorna. Så med denna julklapp tror jag vi kan få mycket hjälp.

 5. Matilda Månsson

  Detta hade varit den perfekta julklappen för att få en så bra start som möjligt med det nya monstret som flyttar in snart 😀

 6. Denna bok är ju skriven enbart till mig! Denna är ett måste för mig att läsa som ska utbilda Täva och kunna lägga en väldigt bra grund för valpen som kommer i vår, som eventuellt även han ska bli assistanshund. Snälla! Ja behöver verkligen dennna!!!

 7. Viktoria Östblom

  I somras skaffade jag min första hund och det kommer ofta upp frågor över saker man undrar när allt är nytt. Denna bok hade varit perfekt att ha hemma och förhoppningsvis får jag massa värdefulla tips att använda mig i vardagen!

 8. Emmie Barklund

  Jag har gått på valpkurs ett och två, men vi skulle behöva gå valpkurs ett igen, då hon inte alls lyssnar, och är allmänt knäpp, (trotsåldern.) Den här boken skulle vara guld värd just nu!

 9. Annette Johanna

  Önskar mig denna bok jättemycket – skulle vara stor till stor nytta för mig och min valp som inte alltid lyssnar på matte – önskar – önskar – önskar – snälla tomten tror jag Amie också instämmer i … !!!

 10. Jag har precis fått hem en liten valp på snart 9 veckor. Har visserligen haft hundar sedan innan men tycker om att lära. Denna lilla tjejen är min egna hund och ju mer jag kan lära mig om hennes behov, desto bättre! Jag hoppas att genom att få chans att lära utifrån boken kan jag och min lilla tjej utvecklas på ett djupare plan. Tror det är bra för oss båda om jag kan så mycket som möjligt om hennes behov och önskemål 🙂 Verkar dessutom trevlig att läsa!

 11. Jag önskar mig denna bok då det är dags för mig att utöka flocken och jag gärna vill göra rätt från början <3

 12. Grattis till vinnaren av lucka nummer 17 Marita castillo som skrev:
  Familjen önskar att få studera denna bok för att kunna grunda oss igen samt att förmedla den vidare till valpköpare.
  Grattis Marita med familj (och valpköpare ? ) boken kommer på posten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0