Hem » Julkalender » Julkalendern Lucka 17: Den där kloklippningen

Bakom dagens lucka gömmer sig återigen Susanne Lindberg som skrivit boken “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig“. Susanne driver Rackarungarnas hundskola där hon oftast möter “den vanliga hundägaren” och jobbar för att presentera ett positivt sätt att träna hund på. Hon märkte att hennes elever i vardagslydnads- och valpkurserna kom med ungefär samma funderingar och utmaningar när det gällde hundägandet och hundträningen. Som ett svar på deras frågor skrev hon boken som gavs ut för några månader sedan på Klickerförlaget.


 

de-10-viktigaste-behover-vi-saga-mer

 

 


Så här önskar du dig julklappen:julkalender_luckor
Julklappen du kan önska dig idag är förstås ett exemplar av “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida.  Motivera varför du vill ha boken! 🙂 Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i lucka nr 19. 


Grattis till vinnaren av lucka 15, Malin Freij som skrev:

Vi önskar oss en Hol-ee- Fotball L! Jag försöker lära mig att bli duktigare på att belöna min hund med annat än bara godis och vet att lekbelöning är jättebra. Därför önskar jag mig Hol-ee- Fotballen, den ser ju superkul ut och jag är säker på att min vovve hade älskat den och det hade hjälpt oss att ha kul i träningen!

Malin! Mejla info@hundkrut.se – så bestämmer ni var julklappen ska levereras! 🙂