Hem » Julkalender » Julkalender Lucka 16: Lämna föremål i handen

Dagens lucka är återigen en filmhälsning från vår allra mest meriterade författare; Maria Brandel. Maria har tävlat på SM- och landslagsnivå i spår, sök, lydnad och räddning. Hon har 6 SM-guld, 4 SM-silver och 1 SM-brons som bästa resultat. Dessutom har hon vunnit VM i räddning. I lydnaden har hon även en 3:e plats på Nordiska mästerskapen och en 5:e plats på VM. Maria kom precis på en 5:e plats på Nordiska med sin systers border collie App. Grattis!
I dagens lucka delar Maria med sig av några träningstips som vi alla – oavsett gren eller aktivitet vi gör med vår hund – kan ha nytta av; de allra första grundövningarna för att hunden ska lämna ett föremål i din hand.
Julklappen du kan önska dig är Marias populära bok Från valp till stjärna.
Läs mer längst ner i inlägget om hur du kan önska dig den
.


 

 

 


Så här önskar du dig julklappen:

 Idag kan du önska dig ett exemplar av Maria Brandels bok Från valp till stjärna. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Motivera varför du vill ha julklappen! 🙂 Marias bok är slut i lager och kommer tyvärr inte finnas i nytryck förrän i mitten på januari – detta blir med andra ord en julklapp du får efter jul. Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i lucka nr 18.


Grattis säger vi till vinnaren av lucka nummer 14; Britt Marie Webster och Arlo som skrev:  Hörru Tomten….jag har alltså din luva….och du har värsta bästa boken…va säger´u..ska vi byta rakt av? // Arlo påhittig

Grattis Arlo, Tomten vill ha åter sin luva! 😉 En noseworkbok kommer på posten.