Nosework – allt du behöver veta

Rated 4.94 out of 5 based on 1 customer rating
(17 kundrecensioner)

295,00 kr

I lager

Artikelnr: 978-91-981613-8-0 Kategorier: , , , ,
5-9 st 250kr/bok
10 eller fler 195 kr/bok

Beskrivning

Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Vill du stimulera din hund på ett enkelt och roligt sätt är nosework aktiviteten för dig! Nosework är sporten där hunden får använda sin nos i olika miljöer. Hunden lär sig söka efter specifika dofter inomhus, utomhus, på fordon och i behållare av alla de slag.

I den här boken hittar du allt om nosework från belöningar och inlärning till hur du gör för att få en duktig sökhund. Med hjälp av boken kan du satsa på tävlingssporten nosework eller annan form av specialsök, där du väljer själv vilket preparat hunden ska söka efter. Boken riktar sig både till dig som är nyfiken på nosework och vill börja träna såväl som till dig som hållit på ett tag och vill få nya träningstips.

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Här kan du läsa några fler tips från författarna:

26205359280_cc55bbc314_kHelena Lindhe och Britt Nylund är instruktörer i allmänlydnad, bruks- och tävlingslydnad samt nosework. De har stor erfarenhet av att arrangera kurser, läger, tävlingar och andra noseworkinspirerade aktiviteter. Britt har tre labradorer som tränar bruks, lydnad, specialsök och jakt. De tävlar framgångsrikt i bruks och lydnad. Helena har en schäfer och en golden som tränas och tävlas i nosework, lydnad och spår.

Provläs några sidor i boken innan du bestämmer dig.

Mer information

Vikt 0.8 kg
ISBN

978-91-981613-8-0

Redaktör

Lena Gunnarsson

Författare

Helena Lindhe & Britt Nylund

Formgivare

Ludvig Aust

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

17 recensioner av Nosework – allt du behöver veta

 1. Betygsatt 5 av 5

  Laddade ner e-boken idag. 1 timma senare har jag läst hälften! GRYM bok!

 2. Betygsatt 5 av 5

  Riktigt bra bok

 3. Betygsatt 5 av 5

  Boken är toppen! Riktigt bra!

 4. Betygsatt 5 av 5

  Väldigt bra och informativ bok! Finns mycket tips för alla nivåer 🙂

 5. Betygsatt 5 av 5

  Snygg, pedagogisk bok som inspirerar till noseworkträning.

 6. Betygsatt 5 av 5

  En riktigt bra bok, tydlig och tips om många olika sätt att lägga upp sin träning på.

 7. Betygsatt 5 av 5

  Mycket inspirerande bok med handfasta råd och tips. Jag fick lust att börja träna idag. Boken är en utmärkt present till Jack Russell ägare. Valet av typsnitt var inte det bästa, hade kunnat vara mer lättläst.

 8. Betygsatt 5 av 5

  Boken är trevligt upplagd med logisk disposition, bra språk och fin layout där foton och teckningar förstärker texten. Den bör vara till stor hjälp för hundägare i deras träning och tävlande i nosework.

 9. Betygsatt 5 av 5

  Äntligen en bok om Nosework. Även om texten är jätteviktig så är det ändå alla bilder i boken som gör den så tilltalande. Kommer använda den i min utbildning.

 10. Betygsatt 5 av 5

  Äntligen en noseworkbok!
  Prisvärd och mycket trevlig att läsa.

 11. Betygsatt 5 av 5

  Bra handfasta tips,fina bilder som gör allt tydligare!
  Kan verkligen rekommendera den här boken!

 12. Betygsatt 5 av 5

  Jättefin bok med tydliga beskrivningar i både text och bild. Många bra tips och idéer för att få en rolig och givande träning för både hund och förare.

 13. Betygsatt 5 av 5

  En bok som är rolig att läsa och som fungerar både att sträckläsas från pärm till pärm, men också som blädderbok när jag vill gå tillbaka till något.
  Fina bilder, snygg layout och bra språk gör mycket för helheten.
  Jag gillar när det finns alternativ, att alla hundar inte fungerar likadant utan att det kan vara på flera olika sätt. Min lagotto fungerar inte alls som många andra och jag kan finna tips och råd. En inspirerande bok som kommer att bläddras i mycket när jag läst klart den.

 14. Betygsatt 5 av 5

  Nosework – allt du behöver veta er en fremragende bog! Det er tydeligt at det er det tom eget erfarne personer, der har skrevet bogen og de har en meget struktureret og pædagogisk tilgang til Nose Work. Der beskrives:

  hvordan man arbejder med de enkelte trin og momenter,
  faldgruber og typiske fejlsituationer,
  korrektion af fejl
  Der lægges vægt på:

  god indlæring af de enkelte trin,
  positiv/meget positiv indlæring,
  at gå tilbage i indlæringen både hvis næste trin viser sig for svært eller i det hele taget for at fastholde motivationen.
  Hvert kapitel afsluttes med en opsummering af det vigtigste fra kapitlet.

  Jeg har lært en frygtelig masse om Nose Work ved at læse bogen, og er blevet mindet meget om hvor afgørende god grundtræning er, for at få en hund som med høj motivation og stor sikkerhed (i den rækkefølge) udfører Nose Work – eller hvad som helst man arbejder med sin hund med.

  Så ja, det er en fremragede bog, som bør læses af alle, der interesserer sig for Nose Work, hvad enten det er til konkurrencebrug eller ”bare” for at aktivere hunden.

  Se http://www.bordertoborder.dk/docs/traening/nosework.php för hela recensionen

 15. Betygsatt 5 av 5

  Super bra bok med massor av tips och ideer både för nybörjare och mer avancerade noseworkare 🙂 tydlig och jätte fina bilder

 16. Betygsatt 5 av 5

  Läs den, titta på bilderna, njut. Boken är både inspirerande och pedagogisk.Ett måste för alla som håller på med Nosework och specialsök.

 17. Betygsatt 4 av 5

  (verifierad ägare)

  Mycket bra och informativ bok. Fullt med bra tips hur man kan träna.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa