Apportering till vardag och fest – ljudbok

, ,

209 kr

Ljudboken köper du från Bokus. Klicka på knappen nedan för att komma dit.

Apportering till vardag och fest finns även som ljudbok. Perfekt att ta med dig i mobilen när du är på resande fot.

Vill du hitta ett riktigt roligt sätt att aktivera din hund på? Vill du träna apportering med din familjeapportör, terapihund eller lydnadshund? Har du en fågelhund och kanske vill starta på jaktprov? Vill du träna på ett sätt där din hund har lika roligt som du när ni tränar? Vill du lära dig hur du kan kombinera klickerträning och apporteringsträning? Då är det här en bok för dig!

Boken har dessutom en väldigt aktiv blogg där vi tipsar om jaktprovsträning, klickerträning och hundträning, www.apporteringtillvardagochfest.se

Apportering till vardag och fest är den första boken på svenska om hur du kan träna jaktapportering med klickertänk. Boken beskriver ett nytänkande inom fågelhundsträningen som utmanar dig att testa något nytt – om du vågar och vill. I boken presenteras mer än 100 övningar som du kan göra för att få en duktig apportör. Övningarna är anpassade för de inledande jaktprovsklasserna för spaniel och retriever, men även du som har en stående fågelhund eller vill lära din hund att apportera har nytta av boken när du lär in apporteringsarbetet.

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med klickertänk. Med sina spanielar och retrievrar tränar och tävlar de lydnad, bruks, agility, rallylydnad, viltspår och går på jaktprov.

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

Ljudbok

Illustratör

Jenny Nyberg

Författare

Elsa Blomster, Lena Gunnarsson

Formgivare

Johanna Simonsson

Fotograf

Bittan Börjesson, Carin Träffe, Cecilia Svensson, Elsa Blomster, Eva Carlsson, Håkan Hansson, Jonas Andersson, Joni Paananen, Låtta Bergstrand, Lena Gunnarsson, Ludvig Aust, Mary Wright, Per Christoffersson, Shadi Kajevand

ISBN

978-91-637-2419-0

Redaktör

Jenny Nyberg

Sidor

256

Språk

Svenska

Utgiven

2012-12

Signerad av författaren

Nej

Uppläsare

Linda Dyrefelt

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Apportering till vardag och fest – ljudbok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0