Ellinors sommar – ebok

, ,

118 kr

Sommarlov. Lyckolov. Alla sjunger på skolavslutningen, alla vimlar omkring i trädgården till caféet som hela klassen med föräldrar åker till efter avslutningen. Himlen är blå, solen skiner. Undrar om det finns något gammalt ordspråk som säger att om det är fint väder på skolavslutningen är sommaren körd?

Alla mina vänner ska göra nåt som har med hästar att göra. Min bästis Jenny och en del av gänget ska på hoppläger. De andra ska på islandshästsläger. Och Moa ska få hyra en egen ponny under sommaren. Jag, jag ska hänga nere på bibblan och låna högar med böcker av snälla Berne, snubbla på min störiga lillasyster och typ cykla ut och TITTA på min sköthäst Bollen på betet. Det är vad jag ska göra.

Jennys mamma Ingrid förstår kanske hur jag känner. Hon håller på med hundar, har två stora schäferhundar och är dagmatte åt en svart hund. Ingrid tävlar och håller på med hundarna ungefär på samma sätt som Jenny och jag gör med hästarna. Jag tycker hundar är lite läskiga, oberäkneliga och liksom så himla på hela tiden. De är inte hästar precis. Men plötsligt behöver Ingrid hjälp med en sak. Jag vet ännu inte att den här sommaren ska bli början på nåt helt nytt. Men det blir den.

Detta är den första boken i serien om Ellinor för ungdomar 9-12 år.

Böckerna i Ellinor-serien:

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig.

 

Dimensioner 24,5 × 17 × 2 cm
Författare

Emelie Johnson Vegh

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

E-bok

Formgivare

Ludvig Aust

Fotograf

Åsa Jakobsson

Illustratör

Johanna Sydberger

ISBN

978-91-984257-1-0

Redaktör

Lena Gunnarsson

Språk

Svenska

Utgiven

2017-11

Signerad av författaren

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Ellinors sommar – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0