Rea!

Onlinekurs: Boosta kontakt och samarbete 2 (fortsättning) – utan återkoppling

, , , ,
(2 kundrecensioner)

kr425 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Det här är fortsättningskursen för dig som gått vår populära kurs Boosta kontakt och samarbete (1). Första kursen byggde på lekfulla övningar som du satte ihop till en aktivitetspromenad. Kontakt och samarbete är fortfarande fokus – men nu gör vi det lite svårare. Såklart är lek och glädje grundstenar även här! Nästan alla övningar i Boosta kontakt och samarbete 2 går att göra på promenaden men de går också att använda i andra situationer där du vill öka samarbetet.

I den här kursen jobbar vi vidare med att hunden söker upp dig, håller reda på dig och vill vara i din närhet. Men några av lekarna kommer att ställa högre krav på impulskontroll och lära hunden att det verkligen lönar sig att  lyssna på dig.

Du behöver ha gått Boosta kontakt och samarbete (1) för att gå den här kursen, eftersom en del av övningarna här bygger vidare på de övningar du gjorde i första kursen.

Du får:

 • 8 lektioner med olika övningar.
 • Övningar som beskrivs både i text och på film.
 • Övningar som kan anpassas till hundar i alla åldrar.

När du anmält dig får du ett automatiskt mail som bekräftar din anmälan. Kom ihåg att kolla i skräpposten så mailet inte råkat hamna där. Kursen kommer du åt genom att logga in på vår hemsida.

Pris:

 • 425 kr ink moms.
 • Early bird (de första 15 som anmäler sig) 325 kr.
 • Second bird (nästa 15 som anmäler sig) 375 kr.

Häng med på en riktigt rolig fortsättning där leken och glädjen återigen är i fokus!

Instruktörer: Lena Gunnarsson och Lars Sandin

 

 

 

 

Datum

Löpande start

Deltagartyp

Med hund

Instruktör

Lena Gunnarsson & Lars Sandin

Personlig återkoppling

Nej

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird

Plats

Online

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Förkunskapskrav: har du gått Boosta 1?

Ja, Nej

2 recensioner av Onlinekurs: Boosta kontakt och samarbete 2 (fortsättning) – utan återkoppling

 1. Pernilla Blixt (verifierad ägare)

  Så himla glad för en uppföljningskurs som denna, Lily märkte direkt att jag hade något på gång och blev taggad att lägga till fler moment på våra promenader.
  Det enda jag tycker är synd, men förståeligt och vi anpassar det efter hur det är möjligt för oss, är att jag gärna hade haft fler övningar som passar oss som bor i stad och inte har möjlighet att alltid ha hunden lös eller har tillgång till ett säkert utomhusområde (ex trädgård).
  Men med det sagt så är jag ändå väldigt nöjd och bägge kurserna har gett oss mycket roligare promenader med mycket mer fokus och pepp!

 2. Ingrid Ekdahl

  Mycket bra upplägg. Har fått många bra tips på hur jag ska få bättre kontakt under våra promenader. Eftersom jag har en hund som är snabbtänkt och lättlärd men har dålig impulskontroll så gör vi lite övningar då och då. Det får inte bli för mycket av det goda, för då blir förväntningarna för stora . Han kan tyvärr inte vara lös under våra promenader, då han drar efter vilt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0