Onlinekurs: Jaktfot – utan återkoppling

, , , , , ,

900 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Att hunden kan gå jaktfot är nödvändigt både på jakt och jaktprov, framförallt högre upp i klasserna. Hunden behöver kunna göra det både lös och kopplad. För retriever kan det handla om att gå fot vid sidan i flera timmar i väntan på en apport. För spaniel kan du behöva gå fot med din hund i viltrika marker exempelvis mellan olika såter (områden som ska sökas av) och i väldigt blandad terräng.  Det är även väldigt smidigt om hunden kan gå vid din sida i vardagen. På retrieverprov är det ofta just jaktfot och fokus kring fötterna som brister. På spanielprov bedöms inte fotgåendet som sådant men du måste ha ett välfungerande fotgående. Det tar tid att få ett bra jaktfotgående, så det är något vi lägger mycket träningstid på.

I den här kursen får du lära dig hur du börjar träna jaktfot och framförallt hur du vidareutvecklar den med svårare störningar och bygger upp hundens uthållighet.

Vi kommer jobba med tre olika delar i träningen: detaljer, uthållighet och störningar. Först en och en, och sedan kombinera dem.

Kursen bygger på samma träningstänk som i boken “Apportering till vardag och fest”. Det är dock inte nödvändigt att du har boken för att gå kursen, även om vi förstås rekommenderar det eftersom det finns mycket bakgrundsinformation i den. Den innehåller också ett helt kapitel som fokuserar på just jaktfot.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig.

Kursen innehåller 7 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Vill du hellre gå kursen med återkoppling, hittar du den här.

Instruktörer: Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Det här får du

 • 7 lektioner
  • Målbild
  • Generella träningstips
  • Inlärning jaktfot
  • Störningar
  • Jobba vid vatten
  • Uthållighet
  • Kombinera delarna
 • 18 övningar
 • 21 filmer
 • 12 quiz
 • Livstids tillgång till kursmaterialet
Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Instruktör

Elsa Blomster, Elsa Blomster & Lena Gunnarsson, Lena Gunnarsson

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Jaktfot – utan återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0