Webinar: Hundar med ljud – hur hopplöst är det? – Lena Gunnarsson

, ,
(2 kundrecensioner)

349 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Hör du till dem som “får högt blodtryck” av att din hund ljudar? Som tänker “nu är det kört” eller bara blir jätteirriterad eller frustrerad? Då kan det här webinaret vara något för dig!

Min erfarenhet av ljud är att det oftast inte alls är “kört” eller “hopplöst”! Men du kan behöva klura lite. 🙂 Du behöver fundera över när ljud uppstår, försöka förstå varför och sedan göra en plan för hur du ska komma till rätt med dem. Därefter behöver du omsätta planen i konkret träning. 🙂

Jag har själv haft några hundar som av olika anledningar har haft mer eller mindre lätt för ljud och har mött många elever med ljudliga hundar. I det här webinaret utgår jag dels från min egen träning och erfarenhet av egna hundar men ger också några exempel på “case” där jag tillsammans med hundföraren hanterat ljudproblematik.

I webinaret kommer jag bland annat ta upp:

 • Varför ljudar hunden? 
 • Vet hunden om att den ljudar?
 • Vilka är de vanligaste “risksituationerna” då ljud lätt uppstår?
 • Vad kan du göra åt det?
 • Vad betyder din egen inställning till hundens ljud?
 • När går det inte att få ordning på?

De flesta som har en hund som har mer eller mindre lätt för ljud tänker inte “åh vad kul nu får jag klura och bli en bättre tränare”. 😉 Men så tänker ofta jag! Jag tycker det är jätteintressant och spännande att försöka hitta nycklarna till de ljudliga hundarna och de är några av de hundar som lärt mig mest om hundträning. Välkomna till ett webinar som präglas av nyfikenhet! 

HUR funkar det?

 • Webinaret är en inspelning av webinadert som sändes live 2023-12-07 kl 19:00. 
 • När du köpt webinaret får du tillgång till den inspelade versionen genom att logga in på vår hemsida. (observera att du behöver ett konto på vår sida för att göra det, så se till att rutan Skapa konto är ikryssad i kassan om du inte har ett konto sedan tidigare – då måste du vara inloggad när du köper webinaret)
Priskategori

Early bird, Ordinarie pris

Instruktör

Lena Gunnarsson

Plats

Online

Personlig återkoppling

Nej

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Inriktning

Specifik

2 recensioner av Webinar: Hundar med ljud – hur hopplöst är det? – Lena Gunnarsson

 1. Ellen Kristine Bahr

  Supert webinar om lyd, her får du innblikk i forkskjellige årsaker til at hunden lager lyd, genetisk, helse, forventning, oppmerksomhet osv. Hvordan hundens følelser også spiller inn og kan føre til lyd. Her får du gode verktøy til hvordan du kan jobbe med det og ikke minst så gir det en god innsikt til hvordan du også kan være i forkant. Jeg kan varmt anbefale kurset også for deg som ikke har en hund med, for det gir så mye god informasjon til forebygging, spesielt om du har en hund med mye drifter.

 2. Pernilla Ståhle

  Har fått superbra tips som faktiskt har fungerat, har en hund som kan se på å vara tyst nu 🎉🙌

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0