Hem » Julkalender » Julkalender Lucka 1: Välkommen till julkalendern

Julkalender Lucka 1: Välkommen till julkalendern

1 Julkalenderns första lucka innehåller ett smörgåsbord av julklappar att önska sig! Du kan nämligen välja vilken bok som helst från Klickerförlagets utbud av böcker. Vill du veta mer om vilka böcker det är behöver du bara läsa texten här i in inlägget. 🙂
Längst ner i inlägget ser du hur du gör för att önska dig julklappen.


Nu drar vi igång en hisnande rolig julkalender på Klickerförlaget – du hänger med va!?!

Alla våra författare och instruktörer kommer dyka upp bakom luckorna och du kan läsa och/eller se film på en uppsjö olika teman med rubriker som “Så lärde jag min hund morra”, “Den Stora Avlämningsutmaningen”, “Stadga och självkontroll”, “Vad är en belöning?”, “Håll hunden i form med serpentinbanan”, “Våga vägra matskål”, “Med klickertänket i ett stadigt grepp” och “Inuti hundens huvud”.

Visst låter det spännande? Det tycker i alla fall vi. 🙂 Du kommer läsa texter eller se filmer av människor som är suveräna hundtränare inom flera olika grenar. Du kommer kunna läsa om agility, lydnad, jakt, nosework, vardagshantering och vardagsliv med hund, valpträning med mera – och du kommer märka att flera av inläggen berör dig oavsett vad du gör med din hund. 

Vi kommer också presentera TVÅ nya, spännande författare som vi precis signat. En av dem blir en julklapp till dig som gillar agility kan vi avslöja redan nu (så nu kan du börja gissa 😉 ). Förutom dessa två, än så länge hemliga personer, döljer sig följande författare bakom luckorna:

Dessutom kommer Klickerförlagets instruktörer dela med sig av tankar och tips kring träning:

Bakom varje lucka finns – förutom skribenten – också en julklapp i form av en bok eller en onlinekurs! img_0691Dessutom kommer vissa luckor innehålla hundleksaker eller hundprylar från kalenderns sponsor Hundkrut. Och ja, du kan önska dig en julklapp varje dag om du vill. 🙂 Till dig själv eller till någon annan förstås. Oavsett hoppas vi att du tycker det är en julklapp i sig att få hänga med på vår kalender.

Varmt välkommen till Klickerförlagets julkalender – nuuuuu kööör vi!!!

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson
ägare, författare, instruktörer och hundnördar
Klickerförlaget Göteborg AB


Så här önskar du dig julklappen:julkalender_luckor
I dag kan du önska dig vilken som av de böcker vi nämner i inlägget (se listan på författare och böcker). Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook 😉 )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i lucka nr 3.

1 reaktion på ”Julkalender Lucka 1: Välkommen till julkalendern”

  1. Grattis till vinnaren av lucka 1, Sofia Gilljam som skickade med en bild på sin ösiga valp och skrev: Jag önskar mig Friskvårdens grundstenar för valp & unghund, då jag har en liten valp full av galenskap som jag vill bygga upp på ett bra och säkert vis för att klara ett aktivt liv med bland annat agility och massa annat roligt! Boken (skriven av Annika Falkenberg) kommer på posten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0