Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Vinn boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till dig och en vän

Vinn boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till dig och en vän

I höstas kom Klickerförlagets senaste bok ut: “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” skriven av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Det är en bok som handlar om hur du tränar din fågelhundsvalp från början. Gör en massa rätt från början så blir träningen av den lite äldre hunden så mycket lättare! I boken får du lära dig mer om hur du skapar goda rutiner som kommer göra jaktträningen mycket lättare. Du får tips om hur du kan lära valpen att växla mellan aktivitet och vila och såklart finns massor av tips på valpövningar kring till exempel stadga, apportering, stoppsignal och dirigering.

Nu kan du önska dig två ex av boken – ett till dig själv och ett till en vän! Gör så här:

  1. Gilla inlägget på Facebook (har du inte FB kommenterar du direkt på hemsidan istället).
  2. Tagga en vän och beskriv varför just ni ska ha varsin bok.
  3. Dela inlägget med dina vänner.

KLART!

Tävlingen pågår fram till 30 mars, därefter meddelas vinnarna både på Klickerförlagets hemsida och på FB-sidan.

Här kan du läsa mer om boken

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

2 reaktioner på ”Vinn boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till dig och en vän”

  1. pia Christiansson

    Perfekt bok för mig och min kompis Eva Hurtig – hon har missat jaktbiten och jag har missat lydnadsbiten – så de kommer att bli väl lästa och praktiserade

  2. pia Christiansson

    Perfekt bok för mig och min kompis Eva Hurtig – hon har missat jaktbiten och jag har missat lydnadsbiten – så de kommer att bli väl lästa och praktiserade. er apporteringsbok är flitigt nyttjad. ser fram mot den nya boken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0