Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Vinn boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till en hel valpkull!

Vinn boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till en hel valpkull!

Är du uppfödare av spaniel eller retriever och vill att din senaste kull ska få en bra start i livet med sina nya ägare?

Nu kan du vinna en bok till varje valp i kullen (+ en till dig själv förstås!) av boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning“, skriven av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Vill du vara med och tävla så läs detta:

 • Valparna behöver vara födda tidigast den 1 januari 2020 och senast den 30 mars 2020. 
 • Skriv din önskan som kommentar på detta inlägg på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på vår Facebooksida.
 • Skriv vad din kennel heter, vilken ras du föder upp och antal valpar i kullen, samt när de föddes. 
 • Motivera varför du vill ge bort boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till dina valpköpare.
 • Önska senast den 30 mars 2020.

Tänk på att: Du ansvarar för att skicka böckerna till dina valpköpare. Bor du inte i Sverige går det bra att delta ändå, men då får du bekosta frakten från Sverige till dig. Eventuell vinstskatt betalas av dig.

Välkommen att önska!

8 reaktioner på ”Vinn boken “Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning” till en hel valpkull!”

 1. Kristina Nilbrink

  Hej!
  Lönnlövets kennel som föder upp Tollare. Fick en kull 14/1-20 på 6 st fina valpar. Det skulle vara så kul och bra om vi vann dessa böcker då flera av valpköparna är nya hundägare och några flyttar långt ifrån så då vore det skönt om dom får en bra lärorik bok att ha som extra stöd.

 2. Kennel Kalexas. Oppdrett av Flat Coated Retriever. Kull født 25/1 på 9 valper.
  Det hadde vært flott å kunne sende med boken til valpekjøpere da det er flere som er interessert i å trene jakt og lydighet med valpene. Det er også viktig å gi de litteratur som omhandler belønningsbasert trening av våre raser som ett viktig verktøy i treningen.

 3. Hej!
  Vi på Actualis kennel föder upp Flatcoated retrievers. Vi fick en kull med 10 st valpar den 24 januari. Vi är väldigt noga med våra avelsdjur att de är friska, sunda och meriterade. Vi ger våra valpar det bästa vi bara kan de första 8 veckorna hos oss och vi försöker hjälpa våra fantastiska valpköpare på vägen så gott vi bara kan med tips & råd, träffar och träningshjälp. Att få möjligheten att skicka med ett så bra verktyg som er bok “Valpträning – till vardag & fest” hade varit ovärderligt för att alla ska få en bra start i sin träning och i relationen med sin valp!

 4. Birgitta Abrahamsson 28/1-2020
  Vi föder upp Welsh springer spaniel och vår kennel heter Heddychlon.
  Vi fick 8 valpar den 19/1-2020. Alla valpköpare får en mapp med goda råd om skötsel och mat m m. Det skulle vara trevligt att kunna skicka med en bok om träning också.

 5. Nora Thenander

  Kennel Tassa Bredvid’s som föder upp Welsh springer spaniel. 6 valpar 31/1. Eftersom mamman till valparna är med som modell i boken så vore det ju fantastiskt att kunna skicka med dem varsin upplaga av boken!

 6. Hos mig på kennel Rus N’ Riv har 10+1 valpar sett dagens ljus den 200212 samt 200217 ! Det vore fantastiskt kul att få ge de kommande valpköparna en bra bok om grundtränng för valpen så de guidas in på ett bra sätt i hundsportens och apporterings värld och får en trygg, stabil och rolig grund tillsammans med sin nya stjärna!!

 7. Hej
  New Grenwill’s fick 6 st labrador valpar den 13/2-20. Jag önskar att mina valpar fick en grym start i sin träning om apportering och vad är bättre än en bra bok . Där du får tips på bra övningar att träna på tidigt i valpens liv. Önskar mina valpköpare det bästa i början ♥️

 8. Hej
  Doglefox Kennel föder upp Nova Scotia Duck Tolling Retriever (tollare).
  Den 12 februari föddes 7 goa valpar.
  Det hade varit fantastiskt roligt att kunna lova,
  att alla nya valpägare skulle få en extra gåva.
  Att göra valplivet till en fest,
  med boken belöningsbaserad fågelhundsträning, klart BÄST.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0