Hem » Böcker » Vinnare lucka 23 och 24

Vinnare lucka 23 och 24

Hoppas ni smält julmaten nu och packat upp julklapptböckerna. 😉

Här kommer de sista vinnarna av julkalendern:

Vinnare av lucka 23 är Hanna Lindell som skrev:
“Vi behöver verkligen denna bok! Att träna med min Magic är som att trolla! Man vet aldrig vad han drar upp ur den svarta hatten…. Ena sekunden finfint fotgående andra sekunden var det tricket glömt…. Med denna som guid kan vi bygga oss en stabilare grund att trolla oss vidare tillsammans från! ? ?

Vinnare av lucka 24 är inte mindre än två personer:

Marita Castillo som skrev: “Sociala tjänstehundar hade varit glädjen för mig att kunna lära mig och kunna dela med mig av detta på min ålders höst. Jag har nu sällskaps hundar istället för bruks och vill gärna kunna skänka glädje till andra. Önskar alla en god jul ? ?

och Martin Boije som skrev:

“Klick är den bok som min flickvän skulle vilja ha, hon fotar och redigerar nästan varje dag Hon fotar våra två så mycket att hennes fingrar snart blir blå. Så lite tips och och tricks jag önskar henne att få. Den perfekta boken för en fototokig tjej. Kanske hon också lyckas fota mig.”

 

Mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka ni vunnit samt ange er adress och era mobiltelefonnummer så skickar vi böckerna till er.

Hoppas vi ses på My Dog! Vi finns i monter B04:10. Kom förbi och spana in alla härliga mässpriser – säg hej och köp en bok!

Varukorg
Rulla till toppen
0