Hem » Julkalender » Julkalender lucka 24: God Jul!

Julkalender lucka 24: God Jul!

Tack alla läsare, luckönskare, elever, bokköpare och hundälskare för att ni varit med i julkalendern och rimmat, skickat små filmer, bilder och roliga önskningar! Vi har haft anledning att le varje dag tack vare er. 🙂


Idag vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Och på självaste julafton får du välja själv vilken bok just du vill önska – välj bland förlagets många böcker genom att gå in i vår butik och bläddra bland urvalet där

(De senaste ser ni på bild här bredvid, men vi har femton titlar i vårt sortiment).

 
För alla er som sedan siktar vidare på ett nytt härligt bokår så drar vi igång det med ännu en hundmässa där vi hoppas att vi får träffa er.

Den 3–6 januari är det My Dog på Svenska Mässan i Göteborg och du hittar oss i monter B04:10. Vi har mässpriser på nästan alla böcker och delar montern med Settern och Hundigt – så det blir massor böcker och roliga hundprylar i vår möter i år. Välkomna!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar vi och vår flock!

 

 

Diesel, Totte, Tassla, Quling, Keen,

Elsa och Lena 

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig valfri bok från Klickerförlaget. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i övermorgon.

Grattis till vinnaren av lucka 22 Åsa HArladsson som skrev:
“Jag önskar mig denna viktiga bok.
Jag tror den skulle göra mig klok.
Vi tränar förebyggande med balansboll,
jag och mitt lilla lakritstroll.
Men fler bra övningar vore toppen,
allt som är bra för pudelkroppen.
Att träna är kul,
önskar alla en riktigt God Jul.”

Åsa; mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit samt din adress och ditt mobilnummer så skickar vi boken till dig.

4 reaktioner på ”Julkalender lucka 24: God Jul!”

  1. Jag önskar mig nkallning enligt apportering tillvardags, då jag har en 7mån tollare som älskar att appirtera men jag är ny i apporterings världen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0