Onlinekurs: Dirigeringar fortsättning – med återkoppling

, , , ,
(5 kundrecensioner)

1800 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Att kunna dirigera din hund på avstånd är en helt nödvändig färdighet att ha om du vill starta på jaktprov, framförallt högre upp i klasserna. Även på jakt är det väldigt viktigt att kunna göra det. Kan din hund springa rakt ut och hämta något den sett, men du vill börja lära den lita på dig när den inte sett något? Eller springer din hund en bit när den inte sett något men du vill få den att springa längre? Vill du fördjupa dig i dirigeringsträningen? Då är det här en kurs för dig!

I den här kursen kommer du få lära dig hur du vidareutvecklar dina dirigeringstecken med svårare störningar. Vi kommer även ge ett par tips kring hur du kan träna dirigering i vatten.

Förkunskaper

För att få ut så mycket som möjligt av kursen behöver hunden ha påbörjat inlärning av linjetag, höger- och vänsterdirigering samt vidare ut och ha förståelse för vad kommandona betyder med kända områden. Kan den inte det rekommenderar vi någon av onlinekurserna ”Grunderna i jaktapportering” eller ”Dirigeringar för rookies”.

Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig och då får du möjlighet till återkoppling på din träning i tre månader.

Kursen innehåller 7 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling av oss. Håll filmerna till max tre minuter. Vi ger återkoppling på obegränsat antal filmer. Även här väljer du.  Vill du ladda upp två filmer per träningstillfälle går det bra men skulle du vilja göra sjuttioelva filmer på bara dirigeringar över stenmurar så går också det bra. Och vill du inte filma så måste du så klart inte det. När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Instruktör: Elsa Blomster

Vill du hellre gå kursen som självstudiekurs, utan återkoppling, hittar du den här.

Det här får du

 • 7 lektioner
  • Målbild
  • Från synligt till dolt
  • Sidotecken och push back/vidare ut
  • Omväxling förnöjer
  • Störningar
  • Uthållighet
  • Vattendirigering
 • 27 övningar
 • 31 filmer
 • 7 quiz
 • Återkoppling på obegränsat antal filmer och frågor i tre månader från att du anmäler dig
 • Livstids tillgång till kursmaterialet
Erfarenhet

Erfaren

Instruktör

Elsa Blomster

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Ja

Plats

Online

5 recensioner av Onlinekurs: Dirigeringar fortsättning – med återkoppling

 1. Hanna

  Jag har äntligen kommit igång med helt dolda linjetag (rakt ut) den senaste månaden kanske – det kändes som ett stort steg😅 Jag började på ca 5 meter och ökade en vecka med ca 5 meter per dag i varierande terräng (även över vatten) och har nu stannat på ca 30 meter. Men igår i lätt terräng körde jag ännu längre. Det känns så himla kul att Mille litar på att det finns något att hämta även om han inte sett något läggas ut.

 2. Moa

  Tack för bra kurs med bra träningsupplägg och återkoppling! Jag tycker kursen givit bra verktyg för att träna vidare på dirigeringar.

 3. Lisbeth

  Bra övningar och mycket bra feed back, jag är jättenöjd med kursen. Så glad att ni finns online och särskilt nu när alla kurser är inställda/framflyttade.
  Jag ska fortsätta med er jaktkurs nu i juli/augusti. Bra att se era filmer👍. Roligt att kunna skicka filmer o få feedback.
  Jag har lärt mig att lägga in störningar tidigt och att bara justera en del i övningen vid samma tillfälle. Bra med stödet av kursen så vi tränat kontinuerligt och med bra progression.
  Vi behövet nu träna mer semidolda/dolda linjer och fortsätta med långa linjer. Mer träning i vatten med dirigeringar blir det också.
  Tack för bra material med övningar/filmer och er feedback. Jag har båda böckerna som jag nu ska forts med.

 4. Ingela

  Det har varit intressant och roligt att pröva på en online kurs. Jag upplever det som positivt att själv kunnat anpassa takten och val av övningar. Det finns tid att reflektera över träningen under kursens gång. Det är något som ofta inte hinns med under en livekurs. Lärorikt att både se sina egna filmer samt era instruktionsfilmer.
  Jag tycker att ert upplägg har varit bra och det har gett en stabil grund för att kunna fortsätta att utveckla den egna träningen då det gäller dirigeringar.

 5. Anna-Gerd Doverbo

  On line kurs med återkoppling var ett bra concept som tillät mig att gå kurs var oavsett var vii var i landet, när det passade mig. Att hela tiden ha möjlighet till en instruktör som svarade på just min fråga o kollade på just min film var ett gott stöd o pepp. Innehållsrik kurs med med många övningar och instruktionsfilmer serverade i lagom kapitel. Vi har fått ett bibliotek med övningar att hämta inspiration från för lång tid framåt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0