Valpträning – så gör du din valp till en vardagshjälte – ebok

, ,

210 kr

Valpar är underbara, superroliga, gulliga, fluffiga dunbollar – med vassa tänder, snabba tungor, oanad räckvidd och massor av busiga upptåg. Valptiden är både rolig och utvecklande – och ganska jobbig! Stundtals sliter du kanske ditt hår och undrar ”hur ska det någonsin bli hund av den här busen?”.  

Den här boken är skriven med syftet att besvara alla dina frågor om valpen: Varför gör valpen si eller så? Hur mycket motion ska valpen ha? Vad gör du om valpen inte sover? Om den biter dina fingrar och tår? Om den skäller på grannen, jagar kaniner, inte lyssnar när du ropar eller om den blir rädd?

Du får även konkreta tips på hur du ska lära valpen olika saker som att komma på inkallning, gå fint i kopplet och hälsa på ett belevat sätt. Dessutom får du tips på olika sätt att berika valpens vardag, hur du håller valpen frisk, hur du går tillväga för att få en valp som gillar hantering och ett bra upplägg för aktivering, miljöträning och socialisering, så det varken blir för mycket eller för lite.

Jessica Mann jobbar som instruktör och hundbeteendeutredare i sitt företag Motiverade hundar och som lärare för blivande instruktörer och hundbeteendeutredare som ena halvan av Attityd hundkunskap. Med sina hundar Gip, Vill, Tesla och Ivy tränar och tävlar hon framförallt freestyle, heelwork to music, rallylydnad och nosework. Trickträning är det roligaste hon vet och hon brinner för att ge hundar en aktiv och berikande vardag.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig

Vikt 0,7 kg
Dimensioner 24,5 × 17 × 2 cm
Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Sidor

208

Signerad av författaren

Nej

Författare

Jessica Mann

Format

E-bok

Formgivare

Johan Jarlsmark, Ludvig Aust

Fotograf

Åsa Jakobsson

ISBN

978-91-986904-0-8

Redaktör

Ulrika Jannert Kallenberg

Språk

Svenska

Utgiven

2021-06

Illustratör

Jenny Nyberg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Valpträning – så gör du din valp till en vardagshjälte – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0