Hem » Julkalender » Julkalender lucka 11: Träna flera hundar samtidigt

Julkalender lucka 11: Träna flera hundar samtidigt

Dagens lucka är skriven av författaren, förläggaren, journalisten, redaktören och hundinstruktören Lena Gunnarsson. Lena driver Klickerförlaget ihop med Elsa Blomster och tillsammans har de skrivit boken Apportering till vardag och fest. Lena har tränat hund i snart 20 år, varit instruktör i 12, tränat och/eller tävlat i lydnad, bruksspår, agility och nosework och har även utbildat en specialsökshund specialiserad på att hitta barn som försvunnit. Numera ägnar hon nästan all sin tid till jaktträning och jakt samt att gå på prov med sina cocker spanielar. Lena har tre cockrar; Totte, Tassla och Quling. 
Lena bor i närheten av Kungsbacka och håller privatlektioner och kurser där omkring samt åker dit hon blir inbjuden. 😉  Spana även in onlinekurser med Lena och Elsa här.


 

Sätt på ljudet! 🙂

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig boken Apportering till vardag och fest. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i övermorgon.

Grattis till vinnaren av lucka 9: Erica Antonsson som skrev: “Grattis till Anna! ? Och wow, vem vill inte läsa denna bok efter en författare som är så erfaren med kunskap & vinster i sitt bagage? Så häftigt och inspirerande av att bara läsa dagens lucka. Efter att inte ha tränat rally på en rätt lång tid så behövs ny inspiration & mer kunskap för att komma ”tillbaka” för mig.” ?

Erica: Mejla oss på info@klickerforlaget.se och skriv vilken lucka du vunnit, ange din adress och ditt mobilnummer så skickar vi boken till dig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0