Hem » Julkalender » Julkalender lucka 13: Backa snyggt med hjälp av en plattform

Julkalender lucka 13: Backa snyggt med hjälp av en plattform

Dagens lucka är en film av Anna Larsson – författare till den kommande boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Anna är flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis klickerinstruktör och agilityinstruktör. Hon driver företaget 3vallare. Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit ett EM-guld, två bronsmedaljer på NM, två silver på SM samt kommit 4 och 6 på VM.  Hon har genom åren även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility. Anna har haft både dvärghund och brukshundar som hon tävlat med men har idag har hon tre border collies Fonzie, Flynn och Fisken. Att träna och tävla med sina hundar är något av det bästa hon vet.


Om du lär din hund targeten plattform har du ett roligt redskap för att träna in ett rakt backande:

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Boken kommer ut i mars – vi skickar den då till vinnaren. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka presenteras i övermorgon.

Grattis till vinnaren av lucka 11 Åsa Haraldsson som skrev: Tack för tipset på en bra övning på promenaden. ?Jag vill ha flera tips på lekövningar så jag önskar mig boken från valp till stjärna. Jag vill att vi ska ha roligt tillsammans på våra promenader.
??

Skicka ditt mobilnummer, din adress och din mejladress till info@klickerforlaget.se så ska vi se till att du får boken Från valp till stjärna.

7 reaktioner på ”Julkalender lucka 13: Backa snyggt med hjälp av en plattform”

 1. Har haft två hundar själv som var vuxna när jag tog dem (omplacering och en gathund) i januari föds en blivande stjärna (förhoppningsvis) och min första egna valp så önskar mig Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Så vi får bra grunder att stå på inför kommande tävlingar

 2. Therese Lundberg

  Tipset med plattformen var precis vad vi behövde just nu! ? Vi började, efter ett långt uppehåll, om med lite Rallyträning i går. Så jag önskar mig Annas bok Rallylydnad -från grundfärdigheter till mästare.

 3. Med en hund som är klar för mästarklass och en annan som knappt hunnit starta nybörjarklass önskar jag mig en bra rallybok för att kanske få bra tips inför träningen 🙂

 4. Med högre klasser som väntar kan en peppande bok göra mig något mer klok. Önskar oss Annas Rallybok såklart ?

 5. Caroline Nyström

  Tre godkända rundor i rad, det gjorde verkligen matte jätteglad.
  Men hur ska vi göra nu, när fortsättningsklass står på tu?
  Om vi denna boken får testa, så tror jag att vi alla rallylydnadsklasser kan bemästra!

  Gör ett försök till, håller tummarna och hoppas på tur denna gång
  / Caroline m. Kaxi ♥

 6. Rallylydnad är vår nya gren men hur ska jag komma fram till tävlingsstart och hur vet jag när mina hundar kan de grunder som behövs? För att få svar på dessa frågor önskar jag mig boken om rallylydnad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0