+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail, ej Swish) info@klickerforlaget.se

Anna Larsson

Anna Larsson är flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis klickerinstruktör och agilityinstruktör. Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit ett EM-guld, två bronsmedaljer på NM, två silver på SM samt kommit 4 på VM.  Hon har genom åren även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility. Anna har haft både dvärghund och brukshundar som hon tävlat med men har idag har hon tre border collies. Att träna och tävla med sina hundar är något av det bästa hon vet.

Böcker av Anna Larsson

 Nyheter om Anna Larsson

Blogg- och instagraminlägg från Anna Larsson

Han tycker han är sååå cool som lärt sig rulla runt! Det är en bra sak med hundar, de skiter fullkomligt i om det de tycker är roligt är imponerande eller ej 😁 #klokhund #trickträning #trix #trickdog #dogtricks #bordercolliesofinstagram #3vallare ...

Lite tasstrixlekar idag. Gäller att ha "skyddsskor" på när Flynn ibland tar i lite väl mycket 😁 #tasstricks #tass #paws #trickträning #trickdog #dogtricks #dogs #hund #hundarpåinstagram #3vallare #bordercollie #freestyle #gammalhund ...

TORSDAGSUTMANINGEN DOGPARKOUR: Fem uppgifter att lösa i skogen!

Den här veckan är utmaningen att utföra fem olika parkourbeteenden i skogen! Tänk på att alltid kolla att hindret inte har en hal yta, jobba med hunden i sele (inte halsband) och koppel om den är uppe på högre föremål. Du ser på filmen hur jag använder selen och kopplet för att göra övningarna säkra. I gap jump, när hunden hoppar från ett hinder till ett annat så ska den hoppa från det lägre till det högre för att undvika slitage. Lyft ner eller bromsa i selen om hunden ska ner från höga höjder. Välj låga och lätta hinder om hunden är ovan!

Uppgiften är att utföra: - Gap jump (hoppa från ett hinder till ett annat)
- Runda
- Mellan
- Backa upp på
- Balansera på och vänd om på hindret
Tänk på att alltid först kolla att hindret är säkert för din hund och träna bara i miljöer som hundar får vara i. Använd sele och koppel om det inte är övningar på marken.

Tagga gärna #3vallare och lägg upp foto/film (så länge hunden är bekväm med det och du kan göra det på ett säkert sätt) på din träning för att inspirera fler! Happy training!

Ut och leta roliga, spännande hinder!
Lycka till! /Anna

#dogparkour #parkourdog #parkour #dogs #hundar #bordercollie #3vallare #balans #dogtraining
...