Hem » Julkalender » Julkalender lucka 18: Julen – barnens högtid

Julkalender lucka 18: Julen – barnens högtid

Bakom dagens lucka döljer sig författaren Emelie Johnson Vegh som precis har gett ut boken Ellinors sommar på Klickerförlaget. Boken vänder sig främst till barn i åldern 9–12 år men vi kan intyga att även “barn” som är 30+ och 40+ har stor behållning av den. 😉 Inte minst för nostalgifaktorn: Om du har läst hästböcker som barn så är detta en sådan bok – fast om hundar. Emelie har även skrivit “Agility right form the start” tillsammans med Eva Bertilsson. Tillsammans med Eva driver hon Carpe Momentum där de håller kurser och föreläsningar inom beteende och lärande, och de är de enda som är certifierade att utbilda andra i TAGteach i Norden.


Ett sätt att göra barnen engagerade i hundträningen är att be dem om hjälp att träna hunden inför ett veterinärbesök. Här har Emelie hjälp av sina tre barn som hjälps åt att undersöka Scout och belöna henne för att hon är duktig.

 

 

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig Ellinors sommar. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka presenteras i övermorgon.

Grattis till vinnaren av lucka 15: Mari Saxen andersson, som skrev: ”Åh, vad jag önskar mig Rörelseboken till min unga Wachtel-tik. Ett liv som jakthund på bl a vildsvin kräver en stark, smidig och balanserad kropp. Med hjälp av Rörelseboken har jag alla möjligheter att hjälpa henne till ett lyckligt jaktliv?”.

mejla oss på info@klickerforlaget.se så skickar vi boken!

2 reaktioner på ”Julkalender lucka 18: Julen – barnens högtid”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0