Hem » Julkalender » Julkalender lucka 19: Baklängeskedjning – hur funkar det?

Dagens lucka är en film av Anna Larsson – författare till den kommande boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Anna är flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis klickerinstruktör och agilityinstruktör. Hon driver hundföretaget 3vallare. Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit ett EM-guld, två bronsmedaljer på NM, två silver på SM samt kommit 4 och 6 på VM.  Hon har genom åren även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility. Anna har haft både dvärghund och brukshundar som hon tävlat med men har idag har hon tre border collies. Att träna och tävla med sina hundar är något av det bästa hon vet.


Med baklängeskedjning kan du enkelt bygga uthållighet hos din hund och testa hur bra olika moment fungerar när ni gör dem efter varandra. Du får också en bra test på om du är konsekvent med dina signaler. Här visar Anna hur hon kedjar tre moment i rallylydnaden:

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Boken kommer ut i mars – då skickar vi den till vinnaren.  Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka presenteras i övermorgon.

Grattis Gunilla Nilsson som vann boken “Sociala tjänstehundar” (lucka 17) och skrev: Oh, vad jag önskar mig boken “sociala tjänstehundar”. Snart går jag i pension och då tänker jag mig att jag och Chili ska jobba ihop på mina gamla arbetsplatser. Ehn ny karriär på gamla dar ?

Meja oss på info@klickerfrolaget.se och ange din adress, mobilnummer samt vilken lucka du vann, så skickar vi en bok!