Hem » Julkalender » Julkalender lucka 18: Kurragömma

Julkalender lucka 18: Kurragömma

Dagens lucka är en film från författaren, skribenten och hundinstruktören Susanne Lindberg, som skrivit boken De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig. Boken kom till efter att Susanne lade märke till att hennes elever ofta brottades med samma typ av vardagsutmaningar – de tio som sedan blev boken. Med lätt hand och glimten i ögat guidar Susanne sina läsare och elever genom utmaningar som inkallning, gå fot, kloklippning, vara lugn när det ringer på dörren och mycket mer. Susanne är också en ivrig förespråkare av miljöträning och har tagit fram ett koncept som hon kallar Ramboträning. Det syftar till att göra hundarna modiga och full av självförtroende i alla situationer och miljöer. I förra årets julkalender lärde hon ut hur man lär hunden att hoppa från ett älgtorn. 😀
Susanne driver Rackarungarnas Hundskola. I familjen finns de tre hundarna Hagel, Skott och Gizmo som hon bland annat jagar och tävlar nosework med.


 

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig.. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i övermorgon.

Grattis till vinnaren av lucka 16: Anna Smedberg som skrev:En perfekt bok till matten, som hon kan läsa hela natten. Tränar hela dagen, så labben får godis i magen. Mindre prat och mera fart. En perfekt bok för att råda bot på tok. Om den kommer till min stuga ska jag buga. Gör min matte glad och låt oss vinna en bok från ert förlag. / Hoppsan ? 

Anna mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit samt din adress och mobilnummer så skickar vi boken till dig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0