Hem » Julkalender » Julkalender Lucka 24: God Jul

Tack alla bloggläsare och julklappsönskare för att ni har förgyllt våran julkalender! Det har varit fantastiskt roligt att läsa era rim, önskningar och mer eller mindre påhittiga sätt att försöka få en julklapp (vädjan, utpressning, smicker – det mesta har funkat 😉 ).

Kalendern ligger såklart kvar även efter jul så det är bara att gå in och läsa om du har missat någon lucka.  


Vi avslutar kalendern på samma sätt som vi började den – med att du kan önska dig valfri bok från Klickerförlaget. 

Detta är våra författare och deras böcker (klicka på länkarna så får du vill läsa mer om både författarna och böckerna).

 

Vi vill också tacka kalenderns sponsor Hundkrut som har försett flera läsare med julklappar! Tack!

 
 Nu hoppas vi att vi ses på My Dog – hundmässan i Göteborg – vi har monternummer B04:10 ihop med vårt systerförlag Settern. Vi och våra böcker kommer finnas där
hela mässan. Författarna till Nosework – alltimg_0691 du behöver veta kommer signera sin bok fredag, lördag och söndag också. Kom gärna förbi och säg hej och berätta vad du tycker om våra böcker. Eller varför inte ÖNSKA sig en bok som inte är skriven än? 🙂

En riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT HUNDÅR
ÖNSKAR VI ER ALLA!

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson
ägare, författare, instruktörer och hundnördar
Klickerförlaget Göteborg AB


Så här önskar du dig julklappen:julkalender_luckor
I dag kan du önska dig vilken som av de böcker vi nämner i inlägget (se listan på författare och böcker). Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook 😉 )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras någon av dagarna som kommer – innan nyårsafton. Gott slut!


Grattis till vinnaren av lucka nummer 22 Gunilla Nilsson som skrev:

Duktiga hundar behöver också lite jullov med massvis av lek och bus. Jag önskar mig en bollkastare så att Chili får utlopp för sitt pudelspring. Jag är nämligen helt värdelös på kast med liten boll.

Grattis Gunilla! Sänd ett mejl till info@hundkrut.se och säg att du har vunnit lucka 22 – så hjälper Lotta dig med din klapp!