Hem » Julkalender » Julkalender Lucka 24: God Jul

Julkalender Lucka 24: God Jul

Tack alla bloggläsare och julklappsönskare för att ni har förgyllt våran julkalender! Det har varit fantastiskt roligt att läsa era rim, önskningar och mer eller mindre påhittiga sätt att försöka få en julklapp (vädjan, utpressning, smicker – det mesta har funkat 😉 ).

Kalendern ligger såklart kvar även efter jul så det är bara att gå in och läsa om du har missat någon lucka.  


Vi avslutar kalendern på samma sätt som vi började den – med att du kan önska dig valfri bok från Klickerförlaget. 

Detta är våra författare och deras böcker (klicka på länkarna så får du vill läsa mer om både författarna och böckerna).

 

Vi vill också tacka kalenderns sponsor Hundkrut som har försett flera läsare med julklappar! Tack!

 
 Nu hoppas vi att vi ses på My Dog – hundmässan i Göteborg – vi har monternummer B04:10 ihop med vårt systerförlag Settern. Vi och våra böcker kommer finnas där
hela mässan. Författarna till Nosework – alltimg_0691 du behöver veta kommer signera sin bok fredag, lördag och söndag också. Kom gärna förbi och säg hej och berätta vad du tycker om våra böcker. Eller varför inte ÖNSKA sig en bok som inte är skriven än? 🙂

En riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT HUNDÅR
ÖNSKAR VI ER ALLA!

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson
ägare, författare, instruktörer och hundnördar
Klickerförlaget Göteborg AB


Så här önskar du dig julklappen:julkalender_luckor
I dag kan du önska dig vilken som av de böcker vi nämner i inlägget (se listan på författare och böcker). Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook 😉 )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras någon av dagarna som kommer – innan nyårsafton. Gott slut!


Grattis till vinnaren av lucka nummer 22 Gunilla Nilsson som skrev:

Duktiga hundar behöver också lite jullov med massvis av lek och bus. Jag önskar mig en bollkastare så att Chili får utlopp för sitt pudelspring. Jag är nämligen helt värdelös på kast med liten boll.

Grattis Gunilla! Sänd ett mejl till info@hundkrut.se och säg att du har vunnit lucka 22 – så hjälper Lotta dig med din klapp!

13 reaktioner på ”Julkalender Lucka 24: God Jul”

 1. Låtta Bergstrand

  En bok som inte kommit ännu – en bok att se fram emot på vårkanten; Annika Falkenbergs Rörelseboken. DEN vill vi ha! DEN önskar vi oss, vi som har tid att vänta!
  Låtta Bergstrand

 2. Annette Johanna

  God jul och gott nytt år på er också – önskar mig boken – De 10 viktigaste sakerna man bör lära sin hund – hoppas på en hård klapp under granen. Jag och mina tjejer önskar er ett bra 2017 – så ses vi på MyDog … !!!

 3. Malin Freij

  En riktigt god jul och tack för en fantastiskt lärorik kalender! Jag hade velat ha boken ‘De tio viktigaste sakerna din hund bör lära sig’ och den hade jag velat ge till min inte så hundvana sambo. Jag hade velat att han fick några handfasta tips och övningar som han själv kunde öva in med Harry! ❤

 4. Malin Johansson

  Vi försöker önska Blygerboken en sista gång!

  Efter att ha levt med en rädd hund i sju år, sov gott Nito <3, så skaffade jag en ny familjemedlem och såg fram emot ett rädslefritt liv tillsammans. Det blev inte som jag tänkt mig för Lycce utvecklades till allt annat än en stabil hund. Med mycket osäkerhet i en kropp med enormt tryck under tassarna blir det lätt fel så denna boken hade verkligen varit guld för oss! Vi behöver inspiration, verktyg och mer kunskap! Det viktigaste för oss är att hitta tryggheten och kunna få en fungerande vardag tillsammans.

  Hoppas verkligen vi vinner denna gång, hade varit den perfekta julklappen!

  God jul och tack för en oerhört trevlig julkalender!

 5. Rimmat har vi gjort var dag,
  och önskat massor hos ett Klickerförlag.
  Fina priser har lottats ut,
  även från butiken Hundkrut.

  Zoyas muskler var under året ömma,
  därför vi om Rörelseboken drömma.
  Tolling sliter hårt på kroppen,
  snabbt ut, och de tvära stoppen.

  Men nu kan man bara sucka,
  för detta är årets sista lucka.
  God Jul vi nu er önska!
  Så ses vi kanske när det åter börjar grönska!

 6. Jag önskar mig verkligen De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig för i vår kommer en valp, denna valp ska tränas med inriktning assistanshund för psykiska sjukdomar så ja hoppas verkligen att ja lyckas med honom om Täva inte klarar det i vår.

 7. Emmie Barklund

  Jag önskar mig boken “Från valp till stjärna”. Jag har många planer för min valp – agilityproffs, lydnadsproffs, spårproffs… Det är bara att börja tidigt. Jag hoppas jag får boken till min hjälp!

 8. Oj, nu gapar jag kanske över för mycket om jag önskar i dag också. Men nosework boken hade varit den perfekta julklappen. Vi har gått steg ett och nu vill vi fortsätta på egen hand. Er julkalender var en jätterolig grej och nu vet jag allt om både Klickerförlaget och Hundkrut. 🙂 Vill tacka för fina presenter och önska er en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

 9. Caroline Edsgren

  Vi önskar oss boken Blygerhundar. Vi behöver hjälp och inspiration med allt från farliga barn, fyrverkerier och fluffiga hundar.

 10. Pia Andersson

  Jag önskar Maria Brandels bok från valp till stjärna. Jag har lånad den som e-bok (eftersom den är slutsåld) men det är ju inte samma sak som hålla en riktig bok i handen. Då är den lättare bära med sig till träningen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0