Hem » Julkalender » Julkalender lucka 7: Work in Team

Julkalender lucka 7: Work in Team

I helgen finns Klickerförlaget på Stockholms hundmässa tillsammans med vårt systerförlag Settern och vår samarbetspartner webshopen Work in Team.  Kom förbi monter A06:15 och spana in de fina sängar, leksaker och dummies med mera som Work in Team har med sig – och shoppa böcker från Settern och Klickerförlaget.

Vi kommer också ha releasfest i montern på lördag! Allt om den kan du läsa i morgondagens lucka. 🙂 

Work in Team drivs av Sara Wester och har funnit sedan 2015. Sara har utvecklat en liten pärla till webshop och håller även kurser i Smedjebacken (utanför Borlänge) samt i Falun och Borlänge. 


 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag utser vi två vinnare. Surfa in på Work in Team och se om du kan hitta något för max 250 kronor som du vill önska. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i övermorgon.

Grattis till vinare av lucka 5: Teresa Olofsson som skrev: “Jag önskar mig den här boken så att jag kan ge bort den till mitt syskonbarn. Hon har diabetes typ 1 och ska snart få sin första hund som ska utbildas till diabeteshund. Den ska hjälpa henne att varna när blodsockret blir för högt eller för lågt.”

Teresa; mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit, ange också din adress och ditt mobilnummer (se till att det  blir rätt) så skickar vi den spårbart genom DHL som aviserar dig på mobilen när den nått ditt DHL-ombud (vanligtvis en affär nära där du bor).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0