Hem » Julkalender » Julkalender lucka 6: Bygg en rambobana inomhus

Julkalender lucka 6: Bygg en rambobana inomhus

Dagens lucka är en film från författaren, skribenten och hundinstruktören Susanne Lindberg, som skrivit boken De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig. Boken kom till efter att Susanne lade märke till att hennes elever ofta brottades med samma typ av vardagsutmaningar – de tio som sedan blev boken. Med lätt hand och glimten i ögat guidar Susanne sina läsare och elever genom utmaningar som inkallning, gå fot, kloklippning, vara lugn när det ringer på dörren och mycket mer. Susanne är också en ivrig förespråkare av miljöträning och har tagit fram ett koncept som hon kallar Ramboträning. Det syftar till att göra hundarna modiga och full av självförtroende i alla situationer och miljöer. I förra årets julkalender lärde hon ut hur man lär hunden att hoppa från ett älgtorn. 😀
Susanne driver Rackarungarnas Hundskola. I familjen finns de tre hundarna Hagel, Skott och Gizmo som hon bland annat jagar och tävlar nosework med.


 

 

Hälsningar från Susanne Lindberg

 

 

 


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka kommer presenteras i övermorgon.

Grattis till vinnare av lucka 4: Erika Eriksson som skrev: “Åhh, äntligen kommer boken som jag önskar mig mest av allt! ?
Förra året önskade jag den och tänkte att jag köper den om jag inte lyckas vinna.
Och nu står jag här ett år senare fortfarande utan den.
Jag har en hund som slitit sönder bogleden och har jobbat med rehab i ett år. Nu är han i princip helt igång igen.
Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna bok. Med bokens hjälp är jag övertygad att jag kan fortsätta stärka honom rätt så att han håller i många år till. ✊”

Erika: mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange vilken lucka du vunnit, ange också din adress och ditt mobilnummer (se till att det blir rätt) så skickar vi den spårbart genom DHL som aviserar dig på mobilen när den nått ditt DHL-ombud (vanligtvis en affär nära där du bor).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0