Hem » Böcker » Ses vi på My Dog?

Ses vi på My Dog?

Den 4–7 januari är vi på My Dog i Göteborg med alla våra böcker. Du hittar oss i monter 04:10 ihop med vår kompis Setterns bokförlag. I år har vi mässpriser PÅ NÄSTAN ALLA BÖCKER! 🙂 

Kom också och spana in våra nyheter som till exempel:

Ellinors sommar

Allra nyast är dock studiehandledningen för boken Nosework – allt du behöver veta som kom från tryck dagarna innan nyårsafton. Det är ett häfte för dig som är instruktör och för dig som vill ha lite struktur på träningen. Författarna Helena Lindhe och Britt Nylund har gjort ett kursupplägg för en grundkurs och en fortsättningskurs med hänvisningar till både praktiska anvisningar och teori i boken. 

Under helgen kommer flera av Klickerförlagets författare vara i montern och prata hundar, hundträning och signera böcker! Kom och säg hej!

Torsdag klockan 12–13.30:
Helena Lindhe och Britt Nylund, författare till Nosework – allt du behöver veta, finns på plats. Kom och prata nosework och spana in studiehandledningen!

Torsdag klockan 13.30–15.00: 
Jessica Mann, författare till Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte, signerar böcker och pratar om blygerhundar!

Fredag 13.30–15.00:
Susanne Lindberg, författare till De 10 viktigaste sakerna din hund behöver lära sig, är i montern och pratar gärna vardagslydnad och hundträning i största allmänhet!

Lördag klockan 11.00–12.30 samt klockan 14–15:
Emelie Johnson Vegh, författare till barn- och ungdomsboken Ellinors sommar, signerar böcker och pratar gärna barn och hund, inlärning och hundträning i största allmänhet!

Söndag klockan 13.00–14.00
Annika Falkeberg, författare till Rörelseboken, är i montern och signerar och pratar rehab, hundars fysik och grundträning med mera!

Varukorg
Rulla till toppen
0