Hem » Böcker » Helena Lyckoskog » Vinn boken “Med passion för det vilda” till en hel valpkull

Vinn boken “Med passion för det vilda” till en hel valpkull

Är du uppfödare och vill att din senaste kull ska få en bra start i livet med sina nya ägare?

Nu kan du vinna en bok till varje valp i kullen (+ en till dig själv förstås!) av boken Med passion för det vilda, skriven av Helena Lyckoskog. Vill du vara med och tävla så läs detta:

 • Valparna behöver vara födda tidigast den 1 januari 2019 och senast den 24 mars. 
 • Skriv din önskan som kommentar på detta inlägg på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på vår Facebooksida.
 • Skriv vad din kennel heter, vilken ras du föder upp och antal valpar i kullen, samt när de föddes. 
 • Motivera varför du vill ge bort boken Med passion för det vilda till dina valköpare.
 • Önska senast den 24 mars.

Tänk på att: Du ansvarar för att skicka böckerna till dina valköpare. Eventuell vinstskatt betalas av dig.

Välkommen att önska!

11 reaktioner på ”Vinn boken “Med passion för det vilda” till en hel valpkull”

 1. Våra valpar är av rasen Coton de tulear och 20 januari föddes 4 valpar i vår kennel Chacotte’s. Våra valpköpare är förstagångs hundägare och behöver lära sig så mycket som möjligt för att skapa härliga liv åt sina valpar ❤

 2. Jag önskar Nosework boken till mig och mina valpköpare då dom är väldigt intresserade av att jobba mycket med valpen/hunden och jag själv tycker detta är ett kanon bra sätt att få hunden att använda nosen i både vardag, skogen och tävling.
  Jag har 3 toypudelvalpar födda 25/2 2019
  Zolbiets Kennel

 3. Jag önskar vinna boken till mina två valpar av rasen American Hairless Terrier som föddes i vår kennel Elly Plump’s den 31/1-19. Det är en ras som härstammar från Rat Terrier och dom har mycket jakt i sig. Önskar mina valpköpare lycka till i framtiden och vill ge dem förutsättningar för att låta hunden göra det den är byggd för. <3

 4. Vi föder upp Golden Retriever sedan knappt 20 år och vårt mål är att behålla rasens ursprungliga egenskaper och att bistå våra valpköpare med att utveckla stabila, arbetsvilliga och mentalt starka individer med mycket “Will to please” med hjälp av “Passion för det vilda” hälsar Ulla o Tage på Livsglädjens kennel i Tösse. Vi har en kull på tio valpar födda 21 februari som vi kallar Aktiva kullen och en kull på fyra födda 10 mars som vi kallar Kraftfulla kullen.

 5. Önskar vinna boken till mina 8 valpar av rasen cockerspaniel. De föddes i kennel Claudivan den 25 februari. Vill gärna skicka med boken “med passion för det vilda” då valparnas mamma har en stor passion själv för det vilda. Hon blev viltspårschampion bara så lätt!
  Förhoppningsvis går valparna då i mammas fot/tasspår.

 6. Jag vill gärna vinna boken till mina 11 Leonbergervalpar som föddes den 18 februari. Leonberger älskar att spåra och viltspår brukar vara en stor favorit. Kanske kommer boken hjälpa nya familjen att fastna i en rolig nos-aktivitet 🙂

 7. Siv Kvarnström

  Jag vill gärna vinna boken ”med passion för det vilda” till min kull Norsk Lundehundvalpar, 2 st, födda 5/1-19. Detta är en urhund och de är älskar att ströva i det vilda! Mina valpköpare skulle älska att få boken.
  Kennel Boromir

 8. Hej!
  Här föddes åtta valpar av rasen aprikosröd storpudel den 6/3 2019 i kenneln Vita de Cane.
  Storpudeln är en aktiv och klok ras. Flera tidigare hundar i kenneln är viltspårchampion. Min ambition är att även dessa valpar ska få arbeta och ha roligt med sina nya ägare. Att få en bra bok att dela ut till valpköparna är väldigt lyxigt och fint.
  Mvh
  Eva Fallqvist

 9. Hej!
  Har en kull tollare födda 22 januari, Amazing Tollers kennel. 4st tikar blev det som nu flyttar till fantastiska valpköpare. Hade varit helt underbart att vinna och få ge valpköparna denna bok.
  Jag använder själv mina vuxna hundar till olika sorters apportering, eftersök, stötande vid jakt, går viltspårsprov, startar jaktprov mm. Genom hundarna fick jag upp intresset och passionen för jakten. Hoppas genom denna bok valpköparna får en större inblick i alla bitar i jakten.
  Boken tar upp massa bra saker jag tycker en valpköpare som köper en jakthund behöver. Viltkunskap och hur man tar hand om viltet jättebra att det finns med.

 10. Mirjam Cassel

  Hej
  Vilken otroligt bra chans att få skicka med en inspirerande bok om skogen och dess djur, om vikten av och varför jakt till mina valpköpare.

  Igår, den 19 mars 2019, föddes 6st Nova Scotia Duck Tolling Retriever-valpar hos Kennel Lisica´s. En ras som används i fågeljakt, eftersök men även andra typer av jakt.
  Många av övningarna är av det slag som varje hundägare bör ha tränat på för att få en fungerande glad hund och familj i vardagen. Jag tror även att denna bok skulle kunna inspirera mina valpköpare att våga prova på tollingjakt och prov av olika slag, samt lära sig lite om jakten och dess charm.

 11. Jag säger helt enkelt Toppen. Vill gärna ha denna chans att kunna få skicka med en sådan bok med så mycket information till alla nyblivna valpägare. 5 valpar födda på Doglefox kennel den 3 februari. Rasen är Nova scotia duck tolling retriever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0