Hem » Böcker » Vinn boken Sociala tjänstehundar till dig och en vän!

Vinn boken Sociala tjänstehundar till dig och en vän!

Tävling! Vinn 2 exemplar av boken Sociala tjänstehundar – omsorg utan ord, skriven av Sara Karlberg och Helena Eriksson, till dig och en vän.
 
Allt du behöver göra är att motivera VARFÖR ni vill ha böckerna, TAGGA din vän som då GILLAR inlägget. Klart! Skriv din kommentar antingen i kommentarsfätlet på hemsidan eller  i inlägget på Facebooksidan.
 
Tävlingen pågår till och med den 21 april och vinnarna annonseras på hemsidan och Facebooksidan. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
 

4 reaktioner på ”Vinn boken Sociala tjänstehundar till dig och en vän!”

 1. Birgitta söderlund

  Jag vill vinna böckerna för att ge mina chefer, så de förstår vikten av att anställa sociala tjänstehundar i vår organisation ??

 2. Lotti Sundström

  Hej!
  Jag önskar att jag kunde vinna böckerna för att ge dem till de två elever som vi jobbar med och som lider av svår ångest. Båda vill utbilda sina egna hundar och det hopp och den kunskap som förmedlas i boken vill jag gärna ge vidare!♥️

 3. Cissi Ranvide

  Jag har lånat boken på ”bibblan” och vill inte lämna tillbaka den – drömmen är att jobba med social tjänstehund i terapiuppdrag i framtiden. Marie Nilsson – vill i framtiden jobba med hund i vården.

 4. Mia Axelsson

  Jag önskar vinna boken för att läsa innan vi anmäler oss till kurs. Vill också dela med mig av den till andra hundvänner och överordnade i kommunen så man kan förstå värdet av hunden i arbete inom dessa områden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0