Hem » Böcker » Åsa Jakobsson » Vinn boken “Vardagsträning med klicker” till en hel valpkull!

Vinn boken “Vardagsträning med klicker” till en hel valpkull!

Är du uppfödare och vill att din senaste kull ska få en bra start i livet med sina nya ägare?

Nu kan du vinna en bok till varje valp i kullen (+ en till dig själv förstås!) av boken “Vardagsträning med klicker“, skriven av Åsa Jakobsson. Vill du vara med och tävla så läs detta:

 • Valparna behöver vara födda tidigast den 1 januari 2020 och senast den 30 april 2020. 
 • Skriv din önskan som kommentar på detta inlägg på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på vår Facebooksida.
 • Skriv vad din kennel heter, vilken ras du föder upp och antal valpar i kullen, samt när de föddes. 
 • Motivera varför du vill ge bort boken “Vardagsträning med klicker” till dina valpköpare.
 • Önska senast den 30 april 2020.

Tänk på att: Du ansvarar för att skicka böckerna till dina valpköpare. Eventuell vinstskatt betalas av dig.

Välkommen att önska!

10 reaktioner på ”Vinn boken “Vardagsträning med klicker” till en hel valpkull!”

 1. Jag vill ge mina valpar och deras mattar o hussar den södra bästa starten i sitt nya hem. Vad kan då vara bättre än en bok där man får lära sig hur lätt det kan vara med hjälp av Klicker

  1. Kristina Olsson

   Catinels Kennel
   Dvärgschnauzer
   4 st valpar födda den 13/1- 2020
   Det hade ju varit fantastiskt att få ge denna bok, vardagsträning med klicker. Till mina valpköpare, för att visa hur lätt det är att träna med klicker.

 2. Kennel: Sweet Bishamons
  Ras: Bichon Havanais
  Valpar: 7 st födda 6/3 2020
  Jag hoppas vinna ”Vardagsträning med klicker” till min havanaiskull.
  Som uppfödare vill jag gärna inspirera mina valpköpare till att ge sin nya familjemedlem en aktiv och stimulerande vardag. Banden mellan hund och ägare stärks när man gör något kul tillsammans.

 3. Kennelnamn :Arockmove
  Ras: Storpudel
  Antal : 11st födda4/3 2020
  Det skulle vara fantastiskt att kunna erbjuda valpköpare denna förnämliga bok om klickerträning! Att aktivera sin valp på olika sätt är ju så viktigt och att förbereda sig för träning framöver genom att läsa boken om klickerträning är ju en stor fördel ! Att få en bok som denna kan ju också stimulera till vidare kunskapstörst inom området med vidare bokköp! Kunskap är ju inte tung att bära som det heter! Därför hoppas jag att mina valpköpare får tillgång till denna fina möjlighet!

  1. Löwchen
   Kennel Bumir
   2st födda 29 januari
   Jag började med klicker själv på 80talet när det ännu fanns visst motstånd till det i några kretsar. Jag har själv sett vilka otroliga resultat vi kan få med klicker och det vore underbart om mina valpköpare fick en möjlighet att ha detta med sig redan från början. Ju bättre start i träningen ju mer lust att utveckla samarbetet för matte och husse, oavsett vad de och deras valp väljer för väg i alla spännande hundsporter!

  2. Petra Nilsson

   Cloudland’s kennel föder upp samojeder. Nu finns det en kull m 8 valpar som föddes 28 februari. Jag är fodervärd o har valparna hos mig.
   Vi har både erfarna och oerfarna valpköpare som behöver/vill ha råd om hur de ska träna sin lilla valp och då tycker jag att vardagsträning m klicker blir jättebra för jag vet hur duktig Åsa är och lär ut på ett bra vis.
   Hoppas på tur
   /Petra

 4. Det vore en fantastisk start gör mina valpköpare att få tillgång till att lära sig hur klickerträning går till. Fick lära mig detta själv för några år sedan i samband med en noseworkkurs och detta med klicker gjorde skillnad. Den upplevelsen skulle jag vilja ge mina valpköpare

 5. Har man valt livet med hund så är det ett val som gynnar hälsan. Med möjlighet till litteratur om hur man kan utöka och bli aktiv med sin hund är det ytterligare något som gynnar hälsan och inte enbart människan utan även hund.
  Har en kull född 9/3 som är 5 stycken.

 6. Att få möjlighet att få skicka med er fantastiska bok om klicket som träningmetod hade varit en dröm! Jag tror att alla vår valpköpare skulle bli otroligt glada, och tänk också vilken fantastisk möjlighet för deras nya familjemedlem som de får chans att skapa en fin kontakt med genom klickerträningen. Duvasgårdens kennel, leonberger, 6 st i kullen och de föddes 20 januari 2020.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0