Webinar: Efterfesten – med fokus på dirigering och stoppsignal – Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

,

349 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Vill du lära dig mer om dirigering och stoppsignal? Vill du jobba utifrån en tydlig målbild? Vill du lära dig att bryta ner ett svårt upplägg och göra det träningsbart på din hunds nivå? Då är det här ett webinar för dig! Baserat på sin populära onlinekurs “Efterfesten – roliga upplägg och kluriga analyser” håller Elsa Blomster & Lena Gunnarsson ett webinar där du får lära dig mer om hur du kan lägga upp din träning för att hela tiden träna på just det som du och din hund behöver samtidigt som du får en tydlig målbild att jobba mot.

Webinaret utgår från ett klurigt upplägg, bryter ner det i små delar som kan tränas oavsett vilken nivå din hund är på. Därefter går Elsa & Lena igenom hur du kan lära in stoppsignal och dirigering från grunden fram till nivån i det kluriga upplägget – så efter kvällen vet du inte bara hur du ska lägga upp träningen på ett strukturerat sätt, du vet också hur du kan lära in stoppsignal och dirigering från ax till limpa!

Detta är en inspelning av webinaret som livesändes 2022-03-24.

När du anmält dig får du ett mail med information om hur du kommer åt webinaret. Om det inte dykt upp inom 30 minuter, dubbelkolla så det inte hamnat i skräpposten och hör därefter av dig med ditt ordernummer så hjälper vi dig.

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Plats

Online

Datum

2022-03-24, Löpande start

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Webinar: Efterfesten – med fokus på dirigering och stoppsignal – Elsa Blomster & Lena Gunnarsson”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0