Hem » Julkalender » Julkalender lucka 3: Så får du en bra startrutin

Julkalender lucka 3: Så får du en bra startrutin

Dagens lucka är en film av Anna Larsson – författare till den kommande boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Anna är flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis klickerinstruktör och agilityinstruktör. Hon driver hundföretaget 3vallare. Anna tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit ett EM-guld, två bronsmedaljer på NM, två silver på SM samt kommit 4 och 6 på VM.  Hon har genom åren även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility. Anna har haft både dvärghund och brukshundar som hon tävlat med men har idag har hon tre border collies. Att träna och tävla med sina hundar är något av det bästa hon vet.


Så här kan du skapa rätt fokus och känsla hos din hund inför att gå in på rallylydnadsbanan och ställa upp vid startskylten:


Så här önskar du dig julklappen:
I dag kan du önska dig boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Boken kommer ut i mars och vi skickar den till vinnaren då. Skriv din önskning i kommentarsfältet som tillhör inlägget på Klickerförlagets hemsida eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Ange vilken bok du önskar dig och motivera din önskning (och gilla oss såklart på Facebook ? )! Du kan endast önska dig dagens lucka fram till midnatt – vi stänger för önskningar klockan 23.59. Vinnaren av dagens lucka presenteras i övermorgon.

Idag säger vi grattis till vinnaren av lucka 1. som får ett exemplar av boken Agility – från grunder till första start.

Beatrice Pettersson rimmade så här i sin önskan: Förra året blev för mig en flopp, men i år hoppas jag hamna på topp! För önskan är en gåva, som kan gå unghunden att sova! Agility är något han i sömnen hummar, så nu håller vi alla tassar och tummar

Mejla oss på info@klickerforlaget.se och ange din adress, ditt mobilnummer (för avisering från DHL) och din mejladress så skickar vi boken med nästa sändning!

2 reaktioner på ”Julkalender lucka 3: Så får du en bra startrutin”

 1. Caroline Nyström

  Tre godkända rundor i rad, det gjorde verkligen matte jätteglad.
  Men hur ska vi göra nu, när fortsättningsklass står på tu?
  Om vi denna boken får testa, så tror jag att vi alla rallylydnadsklasser kan bemästra!

  / Caroline m. Kaxi ♥

 2. Linda Strandgren

  När vi nu fått sluta med vår passion agility på grund av mattes hälsa behöver vi hitta en ny passion. Rallylydnad passar perfekt men matte är lite osäker på hur vi ska bygga en bra grund så vi får tävla igen! Vi önskar därför boken till vår matte. /mvh Xena Bichon Frisé 7år & Luna perro de agua español 2,5år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0