+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail, ej Swish) info@klickerforlaget.se

Åsa Jakobsson

Åsa Jakobsson driver Hund Helt Enkelt ihop med Ulrika Högbom. Där håller hon kurser både live och online. Hon är fotograf med varierande uppdrag genom KelpiePhoto. Hon är dessutom författare och har skrivit fyra hundböcker varav Klick – hundfotografering med glädje och Vardagsträning med klicker är utgivna på Klickerförlaget. Åsa tränar sina hundar Midori och Valle i allt som är roligt, och tävlar i tävlingslydnad, nosework och rallylydnad.

Böcker av Åsa Jakobsson

Nyheter om Åsa Jakobsson

Vinn böcker till en hel valpkull!

Vinn böcker till en hel valpkull!

Är du uppfödare och vill vinna böcker att dela ut till en hel valpkull? Är dina valpar födda tidigast 1 januari 2018 och senast 30 juni? Då kan du vara med och vinna böcker till dina valpar och deras familjer. Vi kommer dela ut böcker till inte mindre än SEX olika...

läs mer

Blogg- och instagraminlägg från Åsa Jakobsson

Jag lyssnar på vår liveföreläsning med Anna Larsson @3vallare. Vissa andra gör helt andra saker bakom min rygg... 😆 ...

Det är inte helt sant, men nästan - för en dag iallafall. Så idag tar jag time off. Imorgon kommer jag igen, med nyladdade batterier. ...

Nu har detta virrvarret av tankar strukturerats upp. Det bidde en onlinekurs! 😮 "Klara-färdiga-Fot! Femton steg till ett fantastiskt fotgående." Släppps 10/4, smarta enhörningar förhandsköper! 🦄 ⭐Femton dagar.
⭐Femton övningar.

Efter det har du tillgång till kursen i evigheters evighet (eller tills internet går sönder, vilket som kommer först) och kan repetera hur många gånger som helst.
Dessutom värsta coronapriset. Kan det bli bättre? Tror inte det! Vi kallar oss inte Glädjespridare för intet! 😁

Länk i profilen, enkelt att hitta!
...