Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Vinn böcker till en hel valpkull!

Vinn böcker till en hel valpkull!

Har du en valpkull som är född det senaste halvåret (tidigast maj) eller ska födas senast den siste februari?

Då kan du vara med i utlottningen av en bok till varje valp + en till dig som uppfödare! 

Du kan välja mellan tre av Klickerförlagets boktitlar (vill du veta mer om dem – klicka på bilden och provläs!):

Gör så här: Skriv en kommentar längre ner på sidan eller på inlägget på Klickerförlagets Facebooksida. Skriv vilken av titlarna du vill vinna. Skriv kennelnamn, ras och antal valpar kullen har. Motivera varför du vill ge boken till dina valpköpare! Gilla och dela inlägget på Facebook. Klart! 

Vi kommer lotta ut en av varje titel till tre kullar, och du får önska tre gånger (det vill säga lägga en röst på varje bok) om du vill. 🙂 Alla raser är välkomna!

Tävlingen pågår fram till 2017-02-28. Du kan delta om du har en valpkull född tidigast 1 maj 2016 och senast den 28 februari 2017. Om du vinner skickar vi alla böckerna till dig och du får sedan ansvara för att alla i valpkullen får sin bok. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12 reaktioner på ”Vinn böcker till en hel valpkull!”

 1. Hej
  Jag har en kull som är födda 20161108
  Detta skulle vara otroligt underbart att få ge med till mina valpköpare
  Jag älskar att kuna ge så mycket saker som möjligt
  När dom åker till sitt nya hem

  Mvh

  Light Fire’s kennel
  Gitte Gustafsson

 2. Wow, vilken chans att få ge lite inspiration till mina valpköpare. Det självklara valet för mig är boken om nosework. Anledningen till det är att det är en aktivitet som passar alla hundar oavsett ras eller ålder. Det är en rolig aktivitet för både hundförare och hund och är dessutom väldigt enkelt att genomföra och behöver inte ta lång tid.
  Kennelnamn: Sweet Bishamons
  Ras: Bichon Havanais
  Kull född 16/5 2016
  Antal valpar 5 st men tar gärna en extra bok för egen räkning. ?

 3. Hej! Väntar welshvalpat nästa vecka, fågelhundar med mycket apporteringdvilja och arbetslust, så boken “Apportering till vardag och fest” skulle säkert inspirera valparnas nya ägare att jobba med sina hundar på bästa, roligaste sätt!! Kennel Redspot’s (och valparna) skulle tacka och bocka!

 4. Lillemor Hägglund

  Hej, jag har en kull om åtta Irish Softcoated Wheaten Terriervalpar som föddes 5e maj 2016. “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” skulle jag väldigt gärna dela ut till mina valpköpare. Jag önskar att alla mina valpköpare ska ha lyckliga lydiga hundar!

 5. Hej!

  Jag har en kull med 6 st dansk-svenska gårdshundsvalpar. När mina valpar flyttar hemifrån får valpköparna med sig ett valppaket, bland annat skickar jag med ett egenskrivet häfte med diverse tips och information om både det ena och det andra. Det som jag saknar är en bok som kan guida mina valpköpare till ett härligt liv tillsammans, därför önskar jag att jag får skicka med “De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” till denna kullen.

  /Maja Lind, Funnyfail’s kennel

 6. Man kan aldrig få för mycket info och tips när man är nybörjare med valp. Bra att ha en bok att läsa ur, det blir mycket info när man är ny.
  Har en kull på 4 valpar som föddes 160628 3 av 4 är nya valpköpare.
  Lena Ekstrand Wilson Parks kennel dvärgschnauzer
  Vill gärna ha boken “de 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig”
  vill gärna ha en bok för egen räkning om möjligt

 7. Exigor’s kennel föder upp dvärgpinscher och den 14 december föddes 3 nya småstjärnor ämnade för bl a Nosework.
  Som ni då förstår vill vi gärna ha Nosework boken och detta p g a att jag själv blivit frälst i detta och tycker det är en utmärkt aktivitet för vår ras. Har i nuläget fått godkänt doftprov eukalyptus och hoppas på god tävlingsform nästa år..

 8. Skulle önska att få ge bort “Nosework – allt du behöver veta” till min valpkull på 6 valpar som föddes 31/10-16 av rasen Dansk-Svensk Gårdshund.
  Nosework är ett spännande sätt att träna sin hund, och jag skulle mer än gärna skicka ut detta till mina valpköpare så att även de kan lära sig mer om hundens fantastiska nos!
  /Maja, Kennel Funnyfail’s

 9. Marie Skogström

  Åh vad detta hade varit fantastiskt att vinna!! Jag skulle önska boken nose-work till valpköparna och till mig. Kullen är född 20161226 under kennelnamnet Ceciklas. Min motivering : för att få valpköparna nyfikna på att aktivera hundens främsta sinne… /Tack på förhand Marie Skogström, kennel Ceciklas och även hund instruktör
  Hemsida :www.kennelceciklas.se

 10. Jag hade en kull Wheaten valpar som föddes 2016-10-20, 4:a hanar och 4:a tikar mitt kennel namn är Rocky Childs och har fin kontakt med mina valpköpare,och det skulle vara fint att kunna ge dom,De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig, som jag skulle kunna ge dem på en valpträff. Bag skulle bli så glad om jag skulle vinna ✊?✊? http://www.rockychilds@telia.com

 11. Jag har en kull som är född 9 juli 2016 på fem stycken och väntar en kull nu i mars och det hade varit perfekt att få ge dem! Vi kommer också ha en kennelträff i år och hade varit så kul att få ge dem boken “Apportering till vardag och fest” för att de ska få en bra start och börja träna sina valpar rätt! Vi vill ju ha arbetande spaniels! Jag föder upp Engelsk Springer Spaniels under namnet Ljungstorps. Att få fler att träna apportering med sina springrar är ett av mina mål! http://www.ljungstorps.se

 12. Åh! Vill gärna vinna de 10 viktigaste sakerna till mina tre goldenvalpar födda 21 maj. Nu börjar de komma i “slyngelåldern” och hormonerna flyger åt alla håll… Då kan det vara skönt att få fokusera på grunderna och bara 10 viktiga saker att träna på, när det känns som att det är 100 saker hunden inte kan…!

  //Anna, kennel Tillowin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0