Hem » Författare & instruktörer » Elsa Blomster

Elsa Blomster

Elsa Blomster är utbildad instruktör genom Canis Hundskola och har gått flertalet fördjupade kurser för både svenska och engelska instruktörer. Hon har två labradorer, Keen och Yarrow. Hon startar på jaktprov och working test och har tidigare tävlat i lydnad, personspår, viltspår, rallylydnad och nosework. 

Keen, född 2015, kom till Elsa när han var drygt 2.5 och hade då ett förstapris i nybörjarklass på B-prov. Nu har han även förstapris i öppenklass på B-prov och working test och de tränar för ytterligare provstarter framöver. De deltar även, när de har möjlighet, på jakt på bland annat gås, duva, and, fasan, rapphöns och hare. 

Yarrow, född 2021, hade precis påbörjat sin träning och varit med på sin första jakt när det visade sig att han hade så mycket artros i armbågarna att en jaktkarriär inte var aktuellt. Han bor därför mestadels hos sin extrafamilj och är bara hemma och hälsar på ibland.

Elsa åker gärna över till England där hon flera gånger varit på kurs och hjälpt till som funktionär på jaktprov. Hon dömer gärna working test när hon får tillfälle. 

Elsa är civilingenjör inom industriell ekonomi och arbetar till vardags som verksamhetsutvecklare inom IT i byggbranschen.

Elsa har arbetat som instruktör sedan 2006 och hållt kurser i bland annat vardagslydnad, valpträning, inkallning, tävlingslydnad och jaktapportering med hjälp av klickerträningsprinciperna. Elsa är en efterfrågad instruktör och håller nu kurser i främst jaktapportering både i Sverige och utomlands. Tillsammans med Lena Gunnarsson äger och driver hon Klickerförlaget Göteborg AB, som sprider kunskap om positiv hundträning genom böcker, filmer, clinics och kurser. Elsa och Lena har även skrivit böckerna Apportering till vardag och fest och Valpträning till vardag och fest tillsammans. Elsa driver också Blomsterhundar AB.

Elsa är även ackrediterad instruktör (Foundation Asessor 1 – 3) genom The Gundog Club i England, en stiftelse med enbart belöningsbaserade (force free) tränare. The Gundog club erbjuder även ett antal tester som man kan göra tillsammans med sin hund, från valp/unghund till färdig jakthund. Testerna är inte en tävling utan något som man kan välja att göra för att se om man tränat sin hund så att den klarar av testet. Kontakta Elsa för mer information om du är intresserad av att göra det med din hund.

Kontaktuppgifter
elsa@klickerforlaget.se

Lista över Elsas utbildningar

Böcker av Elsa Blomster 

Kurser som Elsa Blomster håller

Onlinekurser som Elsa Blomster håller

Nyheter om Elsa Blomster

Har du friskvårdsbidrag kvar? Gå en onlinekurs!

Passa på att utnyttja ditt friskvårdsbidrag till en onlinekurs tillsammans med din hund! Ni rör er tillsammans , får motion och lär er saker – win win! När du anmäler dig till en kurs får du automatiskt kvittot/orderbekräftelsen på mailen Du hittar alla våra kurser under Hundkurser, och i Onlinekursväljaren får du hjälp att välja

Läs mer »

Gratis webinar: Galenpanna

Har du en hund som är lite extra allt? Som har lite (eller mycket) svårt för att fokusera i grupp, gärna tar ett extra varv med apporten eller ”tappar det” på andra sätt i träning eller vardag? Då kanske du har en Galenpanna!  Onsdagen den 23 augusti klockan 19.00 kommer Lena Gunnarsson, författare till Apportering

Läs mer »

Studiehandledning till Valpträning till vardag och fest!

Nu finns det äntligen en studiehandledning till Valpträning till vardag och fest! Studiehandledningen är perfekt för dig som vill få mer struktur på din träning, som vill sätta ihop en träningsgrupp med några kompisar eller för dig som instruktör som vill hålla en kurs baserat på Valpträning till vardag och fest. Skynda dig att beställa

Läs mer »

Blogg- och instagraminlägg från Elsa Blomster


Varukorg
Rulla till toppen
0